Kontor, Ranhammarsvägen 2, Ullvsunda industriområde, Bromma

  • 152 m²

Nyrenoverad ljus kontorslokal


Lokaltyp Kontor
Total yta 152 m²
Adress Ranhammarsvägen 2
Område Ullvsunda industriområde
Publicerad 2023-09-20
Kommun Stockholms kommun
Våning 1 tr + 2 tr
Objektsnummer 41946175

Beskrivning

Bli första hyresgästen i den nybyggda kontorslokalen med hög standard och ljusa ytskikt. På plan 1 finns lokalen om 152 kvm.

Det finns 2 lokaler i detta trapphus varav den på plan 2 är uthyrd. Lokalen har fönster runt om vilket ger ett bra ljusinsläpp. Som hyresgäst kan man vara med och påverka planlösningen.

Övrigt

Entré från Ranhammarsvägen. Vacker svängd stentrappa leder upp till kontoret.
Kontoret på plan 1 har en entré med kapprum, fyra stycken kontorsrum i varierade storlekar, ett konferensrum och en matplats med Ballingslövs kök. 2 st wc varav en med dusch.

Fastigheten ligger vid infarten till Ulvsundas industriområde intill Bromma flygplats och Bromma Blocks. I området finns lättare industri, kontor och handel. Gångavstånd till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

 

Tvärbanan precis bakom fastigheten som går till Sundbyberg, Solna eller Sickla. Bra busskommunikationer busslinjer 112, 155 och 156 ca 5 min till Brommaplans T-bana. Med direktläge mot Ulvsundavägen, snabb access till E18 och E4.  Fastigheten ligger också väldigt nära Bromma flygplats och Bromma Blocks.

Kontor plan 1, 152 kvm, 2 300 kr/kvm/år = 29 133 kr/månad + moms.

 


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen