Butikslokal, Rörsjögatan 10, Caroli, Malmö

  • 45 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 5 625 - 10 313 kr/mån

Lokal för din Hobbyverksamhet på stängd innergård! Denna charmiga lilla lokal erbjuder en yta på 45 kvm med en liten toalett och lämpar sig för din hobbyverksamhet. Tidigare en moppeverkstad som har behållit sin autentiska karaktär med ett slitstarkt gummigolv som ger en robust och funktionell arbetsyta. Lokalen ligger på innergården med stängda grindar och lämpar sig inte för besökande verksamhet. Lokalen har två separata rum, varav ett är något större och det andra lite mindre, perfekt för...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 45 m²
Adress Rörsjögatan 10
Område Caroli
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41976002
Områdeshyra 5 625 - 10 313 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år

Beskrivning

Lokal för din Hobbyverksamhet på stängd innergård!
Denna charmiga lilla lokal erbjuder en yta på 45 kvm med en liten toalett och lämpar sig för din hobbyverksamhet. Tidigare en moppeverkstad som har behållit sin autentiska karaktär med ett slitstarkt gummigolv som ger en robust och funktionell arbetsyta. Lokalen ligger på innergården med stängda grindar och lämpar sig inte för besökande verksamhet.

Lokalen har två separata rum, varav ett är något större och det andra lite mindre, perfekt för att passa olika behov och aktiviteter. Här är något för dig som söker en plats att utveckla sin kreativa sida.

Hyra: Från 5 000 kr/mån exkl. moms. inkl. drift och F-skatt

Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Fastighet & kvarterat
Fastigheten ligger centralt i Malmö vid Caroli området med närhet till en mängd restauranger, gym, butiker och diverse verksamheter.

Fastigheten har nyligen genomgått omfattande renoveringar, inklusive modernisering av lägenheterna, förnyelse av fasaden och utbyte av fönster.

Som hyresgäst på Kockum har du privilegiet att ha gång- eller cykelavstånd till centralstationen, hamnen, Gustaf Adolfs Torg och Malmös livliga nöjes- och kulturliv. Detta är inte bara en fastighet, det är en dörröppnare till Malmös mest ikoniska platser och händelser. Njut av varje steg på väg till affärs- och restaurangstråken och låt staden vara din lekplats.

Övrigt
Hyra: 5 000 kr/mån exkl. moms, inkl. drift och F-skatt
Yta lokal: 45 kvm
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med näringsverksamheter på bottenvåning samt plan 2.
Område: Innerstaden, Caroli city
Byggnadsår: 1963
Avstånd Malmö C: 1 km
Parkering: Hyrplatser
Våningsplan: Bottenvåning

Kommunikation
Denna plats har utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till vältrafikerade busshållplatser och en kort 5-10 minuters promenad till Malmö Centralstation för tåg. Det effektiva bussnätverket och närheten till kollektivtrafik gör din resa till och från lokalen enkel och tidseffektiv.

För bilresenärer finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i fastigheten, vilket ger ytterligare bekvämlighet. En idealisk plats för att möta dina transportbehov och göra din arbetsdag smidig och bekymmersfri.

Parkering

Ja


Karta

Bilder på lokalen