Butikslokal, Råbyvägen 63 B, Gränby, Uppsala

  • 80 m²
  • 4 667 - 8 000 kr/mån

Mellan Råbyleden och Bruno Liljeforsgatan i Gränby har vi byggt 116 hyresrätter och tre lokaler. Lokalerna är omsorgsfullt placerade för att möta kunder och underlätta för besökare. Nybyggnationen iområdet är intensiv och kommer på sikt att omfatta ca 900 bostäder, så här tillförs ytterligare volym av kunder till de som redan idag bor i området. Det finns totalt tre lokaler i fastigheten och denna lokal om 80 kvm är fortfarande möjlig att hyra. Lokalen är väldigt lämplig som kontor/showroom o...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 80 m²
Adress Råbyvägen 63 B
Område Gränby
Objektsnummer 41910654
Områdeshyra 4 667 - 8 000 kr/mån
700 - 1 200 kr/m²/år

Beskrivning

Mellan Råbyleden och Bruno Liljeforsgatan i Gränby har vi byggt 116 hyresrätter och tre lokaler. Lokalerna är omsorgsfullt placerade för att möta kunder och underlätta för besökare.

Nybyggnationen i området är intensiv och kommer på sikt att omfatta ca 900 bostäder, så här tillförs ytterligare volym av kunder till de som redan idag bor i området.

Det finns totalt tre lokaler i fastigheten och denna lokal om 80 kvm är fortfarande möjlig att hyra. Lokalen är väldigt lämplig som kontor/showroom och har ett inbjudande läge och bra kontakt med flödet strax utanför.
Lokalen har vitmålade väggar, klinkergolv, RWC, grundventilation och stort skyltfönster som ger ett härligt ljusinsläpp.