Kontor, Port-Anders Gata, Centrum, Västerås

Lokalguidens estimerade områdeshyra 46 679 - 68 646 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Restaurang (77 m) Parkering (88 m) Bilservice (350 m) Friskvård (363 m) Shopping (368 m) Kommunikation (592 m)

Lokaler med industrikänsla, öppen planlösning, synliga installationer och stora fönster som ger ett härligt ljus. I den välkomnande loungen kan du som hyresgäst hyra sammanträdesrum och även få tillgå ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 659 m²
Adress Port-Anders Gata
Område Centrum
Objektsnr 41897705
Lokalguidens estimerade områdeshyra
46 679 - 68 646 kr/mån
850 - 1 250 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokaler med industrikänsla, öppen planlösning, synliga installationer och stora fönster som ger ett härligt ljus. I den välkomnande loungen kan du som hyresgäst hyra sammanträdesrum och även få tillgång till touchdown-platser. Högst upp i fastigheten kommer en väl tilltagen takterrass att byggas.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare två framstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Melkerhuset och Ottar 6.
Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Port-Anders Gata 9, Centrum

I B:26 bevarar vi den gamla industrikänslan men bygger in mo...

Visad

Port-Anders Gata 9, Centrum

I den välkomnande loungen kommer du som hyresgäst kunna hyra...

Visad

Kopparbergsvägen 6-8, Västerås

KONTORSRUM - CENTRALT VÄSTERÅS - MELKER TORGET Kontorsrum ut...

Visad

Kopparbergsvägen 8, Västerås

Välkomna till en ljus och nyrenoverad kontorslokal med hög s...

Visad