Kontor, Port-Anders Gata 9, Centrum, Västerås

Lokalguidens estimerade områdeshyra 18 346 - 26 979 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Restaurang (77 m) Parkering (140 m) Friskvård (309 m) Shopping (313 m) Bilservice (350 m) Kommunikation (592 m)

I B:26 bevarar vi den gamla industrikänslan men bygger in modern teknik i lokalerna utan att det syns. I den välkomnande loungen kommer du som hyresgäst kunna hyra sammanträdesrum och även få tillgångtill touchdown-platser. Här kommer det att finnas en stor mötesplats på entréplan som är öppen för alla Kungsledens hyresgäster och dess besökare. Högst upp i fastigheten finns en väl tilltagen takterrass....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 259 m²
Adress Port-Anders Gata 9
Område Centrum
Objektsnr 41897704
Lokalguidens estimerade områdeshyra
18 346 - 26 979 kr/mån
850 - 1 250 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

I B:26 bevarar vi den gamla industrikänslan men bygger in modern teknik i lokalerna utan att det syns. I den välkomnande loungen kommer du som hyresgäst kunna hyra sammanträdesrum och även få tillgång till touchdown-platser. Här kommer det att finnas en stor mötesplats på entréplan som är öppen för alla Kungsledens hyresgäster och dess besökare. Högst upp i fastigheten finns en väl tilltagen takterrass.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare två framstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Melkerhuset och Ottar 6.
Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Port-Anders Gata 9, Centrum

I den välkomnande loungen kommer du som hyresgäst kunna hyra...

Visad

Port-Anders Gata, Centrum

Lokaler med industrikänsla, öppen planlösning, synliga insta...

Visad

Kopparbergsvägen 8, Västerås

Välkomna till en ljus och nyrenoverad kontorslokal med hög s...

Visad

Kopparbergsvägen 4, Centrum

Var med och utveckla ett eget våningspla i anrika Kv Nore. F...

Visad