Produktionslokal, Per Håkanssons väg 36, Kajan, Eslöv

  • 811 m²

Modern och anpassningsbar lokal i ett attraktivt område. Lokalen är placerad i centrala Eslöv - mitt i Skåne med närhet till det mesta!


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad / Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 811 m²
Adress Per Håkanssons väg 36
Område Kajan
Byggår 2001
Objektsnummer 41902626

Beskrivning

Lokalen har tidigare använts i livsmedelsindustrin och består utav två våningar. Där våning 1 består av en kontorsdel och ett större lager med stora portar och våning 2 består utav olika rum som har använts till produktion i livsmedelsbranschen. Våning 2 är väldigt anpassningsbar och kan förändras till både produktion, kontor eller lager efter ert behov

Kommunikationer

Nära till E22, med bara 15minuter till Lund och 25-30minuter in till Malmö. Bra tåg kommunikation, tåg till/från Lund tar endast 10minuter!

Planlösning

Våning 1 består utav 4 moderna och fräscha kontor, varav ett är lite större och kan användas som konferensrum eller öppet kontorslandskap. Kontorsdelen har även ett pentry. Utöver det så har våning 1 ett större lager utrymme med stora portar. Våning två består idag utav ett antal mindre och större produktionsrum.

Parkering

Gemensam kundparkering och inhägnade parkeringsplatser för hyresgäster ingår i hyran

Service

Hela Eslövs utbud av service finns bara några minuter bort

Vägbeskrivning

Precis vid infarten till Eslöv, ta avfarten vid Statoil och sväng direkt vänster, fortsätt rakt fram och strax efter brandstationen, ser man Industrihotellet på höger sida

Skyltläge

Bra skyltläge

Närliggande företag

Flera företag inom en rad olika branscher finns i närheten


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (1172 m)

Bilder på lokalen