Kontor, Oskarsgatan 9, Centrum, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 560 000 - 945 000 kr/mån
Relier - Real Estate Advisor Göteborg Kommunikation (2378 m)

Nu finns möjlighet att hyra ett eget kontorshus om totalt ca 4 200 kvm, i kommande Masthuggskajen! Om lokalen Här finns möjlighet att hyra ett nytt kontorshus, Emigranten, granne med Amerikahuset, om ca totalt ca 4 200 kvm. Fastigheten kommer anpassas efter de förväntningar och krav som dagens företag ställer på bl.a hållbarhet, kommunikation och funktioner. Lokalerna kommer att anpassas i samråd med hyresgästerna och valmöjligheterna är stora! Det går att skapa kontorsrum för de som önskar si...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 4 200 m²
Adress Oskarsgatan 9
Område Centrum
Objektsnr 41913456
Lokalguidens estimerade områdeshyra
560 000 - 945 000 kr/mån
1 600 - 2 700 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra ett eget kontorshus om totalt ca 4 200 kvm, i kommande Masthuggskajen!

Om lokalen

Här finns möjlighet att hyra ett nytt kontorshus, Emigranten, granne med Amerikahuset, om ca totalt ca 4 200 kvm. Fastigheten kommer anpassas efter de förväntningar och krav som dagens företag ställer på bl.a hållbarhet, kommunikation och funktioner. Lokalerna kommer att anpassas i samråd med hyresgästerna och valmöjligheterna är stora! Det går att skapa kontorsrum för de som önskar sitta mer enskilt eller i öppet kontorslandskap för de som vill ha en mer effektiv lokal.
På taket kommer det finnas en gemensam takterrass för den som vill ta en kaffe eller jobba i det fria. Här uppe kommer det även finns möjlighet att hyra kontor eller mötesrum för den som vill ha något unikt. Två inglasade kuber kommer byggas och hyras ut, med egna utgångar till den grönskande takterrassen.
Våningsplanen är även delbara i ca hälften, som minst 365 kvm.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Område

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan. Kommunikatoner: Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet.

Oskarsgatan 9, Göteborg

På historisk mark, granne med Castellums anrika byggnad Amer...

Visad

Oskarsgatan 9, Centrum

För dig som längtar efter ett kontor som öppnar sig mot värl...

Visad

Oskarsgatan 9, Masthugget

Nu erbjuds en kontorslokal om 620 kvm, lokalen med både öppe...

Visad

Amerikahuset, Centrum

Stor härlig lokal med utsikt mot älven.

Visad