Kontor, Olof Asklunds Gata 1, Högsbo, Göteborg

  • 259 m²
  • Enligt Överenskommelse
  • 28 058 kr/mån

Kontorslokal med bra läge och parkering i Högsbo, Västra Frölunda, Göteborg.


Lokaltyp Kontor
Total yta 259 m²
Adress Olof Asklunds Gata 1
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt Överenskommelse
Objektsnummer 41939560
Hyra 28 058 kr/mån
1 300 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Om lokalen
Kontorslokal som är belägen på bottenplan med ingång via en trevlig ljusgård. Lokalen är lättillgänglig och är utrustad med konferensrum, pentry och WC. Kontoret har idag en rumsindelad planlösning med kontorsrum i varierande storlekar men det finns möjlighet att påverka planlösning och ytskikt för att optimera lokalen för er verksamhet. Kontorsrummen vetter mot öst vilket ger ett behagligt klimat och ljusinsläpp.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Fastighetsinformation
Fastigheten är belägen i Norra Högsbo med ett bra exponeringsläge utmed Dag Hammarskjölds leden, granne med Södra Änggården. Fastigheten är en blandfastighet med kontor, lager/produktionsytor, verkstadsytor.

Kommunikationer
Busshållplats (Olof Asklundsgatan) ligger ca 150 meter bort, tar dig till Marklandsgatan eller Radiomotet på ca 15 min och Frölunda Torg på ca 20 min. Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min. För den bilburna finns gott om parkeringsplatser invid fastigheten.

Omgivning
Fastigheten ligger i ett mycket expansivt område där stadsdelen Södra Änggården kommer växa fram som en förlängning av centrum söderut, genom att förtäta och utveckla Högsbo. Gamla "Norra Högsbo" förvandlas till en blandstad med plats för boende, verksamheter och service. Området har ett attraktivt läge med Änggårdsbergen på ena sidan och den andra mot Dag Hammarskjölds leden, med närheten till både naturen och centrum blir detta ett område att trivas i.
Det finns idag flertalet lunchrestauranger i området, närheten till både Frölunda Torg och Köpcentrum 421 ger möjlighet till god service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen