Kontor, Nybrogatan 6, Östermalm, Grythyttan

  • 46 m²
  • Omgående eller enligt överenskommelse.

Ett stenkast från Strandvägen och på Östermalms bästa gågata finns detta representativa kontorshotell. Just nu finns möjlighet att hyra ett mycket vackert rum om med öppen spis och egen balkong om 46 ...


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 46 m²
Adress Nybrogatan 6
Område Östermalm
Våning 4 och 5
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41923437

Beskrivning

Kontorshotellet är beläget i ett vackert jugendhus bakom Dramaten som uppfördes under 1920 talet.

Omgivning

Närhet till härliga grönområden och parker så som Humlegården och det Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmtorgs t-banestation samt flera busslinjer och spårvagn som trafikerar Strandvägen.

Planlösning

Kontorshotellet brukar vanligtvis vara helt fullt, men just nu finns det tillfälle att hyra ett mycket vackert rum om ca 46 kvm. Hyresgästen som hyr rummet får själv möblera upp det efter eget tycke. Rummet är mycket vacker med öppen spis och egen balkong som vätter ut mot Nybrogatans myllrande folkliv. Väggarna är vitmålade väggar och golvet är i korgvävsparkett.

Om kontorshotellet:
Kontorshotellet har 35 kontorsrum i olika storlekar och karaktärer från ca 10 kvm till ca 70 kvm. Hotellets gäster har tillgång till 5 konferensrum i olika storlek som rymmer 2-20 personer. Hyresgästerna har tillgång till gemensamhetsutrymmena och här finns två pentryn.

Här finns också en bemannad reception. Kontorshotellet har en låg egen profil vad gäller ”branding” då tanken är att hyresgästerna själva skall få profilera sig utåt.

För hotellets hyresgäster finns goda expansionsmöjligheter i det fall ett bolag skulle behöva större ytor på sikt. Den flexibla avtalskonstruktionen gör det också är lätt att minska i yta om sådant behov skulle uppstå.

Hyra: 43 500 kr/månad + moms. Rummet kan ej hyras av omomsad hyresgäst.

I kontorsservicen ingår tillgång till konferensrum, larm, reception, telefonbevakning, posthantering, kopiering/skanner/printer, frankeringsmaskin, städning, kaffe m.m.

Övrigt

Kontorshotellet tecknar tillsvidareavtal med sina hyresgäster med 6 månaders uppsägningstid.


Karta

Bilder på lokalen