Kontorshotell, Norrtullsgatan 6, Vasastan, Stockholm

New Office AB Shopping (29 m) Restaurang (41 m) Friskvård (7 m) Parkering (460 m) Kommunikation (439 m) Kemtvätt (411 m) Bilservice (317 m)

Med ett par meter till tunnelbanan har kontorsrummen på Odenplan en bekväm närhet till kommunikationer. Här kan du hyra allt från arbetsplatser och mindre kontorsrum till större kontorslokaler för flera anställda, och flexibiliteten ger dig möjlighet att byta till större eller flera rum när du behöver det. Som hyresgäst har du möjlighet att nyttja konferensrummen till specialpris, och som extra bekvämlighet kan du dessutom åka hiss upp direkt från garaget till lokalerna. PLAN 4 ATLE finns en ex...

Beskrivning

Med ett par meter till tunnelbanan har kontorsrummen på Odenplan en bekväm närhet till kommunikationer. Här kan du hyra allt från arbetsplatser och mindre kontorsrum till större kontorslokaler för flera anställda, och flexibiliteten ger dig möjlighet att byta till större eller flera rum när du behöver det. Som hyresgäst har du möjlighet att nyttja konferensrummen till specialpris, och som extra bekvämlighet kan du dessutom åka hiss upp direkt från garaget till lokalerna.

PLAN 4 ATLE finns en extra rymlig matplats med soffa och kök för hyresgästerna. Kontorslokalerna har varierande storlekar, och i anslutning finns naturligtvis även toaletter.

På PLAN 5 FREJA har kontorsgäster tillgång till ett stort kök, matplats, kapprum, telefonhytter och toaletter. Alla kontorsrum har fint ljusinsläpp och finns i olika storlekar.

På PLAN 6 ODEN finns både stora och små kontorsrum, alla med vackert ljusinsläpp och tillgång till kök, matplats och toaletter. Här ligger även den gemensamma receptionen med lounge.

I hyran ingår tillgång till kontoret dygnet runt, bemannad reception 8,30-17,00, skylt i porten, post- och budhantering, städning, toaletter och dusch, trådlöst internet, teknisk service för att komma igång, kaffe, fullt utrustat kök, telefonhytter, personligt konto till skrivare/fax/scanner (1kr sv/v & 4 kr/färg)

Norrtullsgatan 6, Inom tull

Med ett par meter till tunnelbanan har du en oslagbar närhet...

Visad

Vegagatan 9, Vasastan

Mycket fin lokal i toppskick med fyra separata rum i en väls...

Visad