Kontorshotell, Norrtullsgatan 6, Norrmalm, Stockholm

  • 25 m²

Ljust och yteffektivt kontorsrum ett stenkast från Odenplan


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 25 m²
Adress Norrtullsgatan 6
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Tillgänglighet Augusti 2021
Objektsnummer 41931393

Beskrivning

Välkommen till detta ljusa och kvadratsmarta kontor om 25 kvm med plats för upp till 8 arbetsplatser. Det härliga ljusinsläppet, utsikten över takterrassen och de goda kommunikationsmöjligheterna runt hörnet skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag.

Utöver kontoret får du och dina medarbetare tillgång till smarta kontorstjänster, dygnet runt access, bokningsbara mötesrum, coworking på fyra adresser i centrala Stockholm. Givetvis ingår fullservice som förenklar vardagen och skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag. Vår flexibilitet gör det alltid möjligt att snabbt flytta till större lokaler eller skala ner om förutsättningarna förändras. Hyr endast den yta som matchar era behov och slipp på så vis betala för onödiga kvadratmeter.

Stockholms nya knutpunkt på bästa läget i Vasastan är ett utmärkt val för ditt nya kontor. Här, ett stenkast från Odenplans vibrerande storstadspuls, hittar du modernt inredda kontorsrum med härligt ljusinsläpp som passar både små och stora företag.

Kontakta oss för visning.

Omgivning

Några steg från 7A Odenplan ligger lummiga Observatorielunden som är en avkopplande plats bortom stadspulsen för nedvarvning med en fantastisk utsikt. En kort promenad bort hittar du även Vasaparken med sina närliggande caféer och restauranger. Vasastan är ett restaurangtätt område som bjuder på allt från klassiska husmanskrogar som Tranan och Tennstopet till trendiga caféer. I närområdet finns även ett stort serviceutbud med shopping och ett flertal vintagebutiker samt Mall of Scandinavia som ligger 10 minuter bort med pendeltåget.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger på bästa läget i Vasastan endast några få meter från tunnelbana, pendeltåg och flertalet stadsbussar som avgår från Odenplan. Besöksparkering och möjlighet till privat p-plats finns i huset med direkt access upp till kontorsvåningen. För dig som föredrar att cykla till jobbet finns här även ett låsbart cykelrum.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan: