Kontor, Norrlandsgatan 18, Norrmalm, Stockholm

  • 109 m²
  • 44 508 - 60 858 kr/mån

Centralt belägen fastighet. Ett par kvarter från Stureplan och Norrmalmstorg med restauranger affärer och service. Nära tre olika tunnelbanestationer, bussar och med Centralstationen på gångavstånd. S ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 109 m²
Adress Norrlandsgatan 18
Område Norrmalm
Objektsnummer 41923884
Områdeshyra 44 508 - 60 858 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

Centralt belägen fastighet. Ett par kvarter från Stureplan och Norrmalmstorg med restauranger affärer och service. Nära tre olika tunnelbanestationer, bussar och med Centralstationen på gångavstånd.
Snygg och representativ entré.

Omgivning

Centralt beläget i den sk "Gyllene Triangeln" som går mellan Jarlaplan, Stureplan och Hötorget. Shoppingmöjligheterna är förstås bäst i Sverige, och det gäller även restaurang- och nöjesutbudet. Vill du få en nypa luft är det inte långt till Humlegården. Till pulserande Kungsträdgården tar du dig på 2 minuter för att rensa tankarna. Och därifrån är det ju inte jättelångt till Skeppsholmen för lite äkta havsbris eller ett museibesök.

Parkering

Det finns ett flertal garage i närheten.

Service

Mitt i Stockholms city finns förstås all tänkbar service. Världsvarumärkenas egna butiker på Biblioteksgatan eller samlat som i Sturegallerian, PK-huset, NK, PUB och Gallerian. På Kungsgatan hittar du mycket outdoor och alla stora teknikkedjor. Vill du bjuda din kund på upplevelser finns ju Operan, Konserthuset, Berns, teatrar, nattklubbar och casino. Stockholms Stadion för större idrottsevenemang eller konserter. Både storhotell och mindre designhotell finns på gångavstånd.


Bilder på lokalen