Kontor, Norrlandsgatan 18, 3 tr, City, Stockholm

  • 289 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 132 458 - 197 483 kr/mån

Öppen snygg och anpassningsbar kontorslokal


Lokaltyp Kontor
Total yta 289 m²
Adress Norrlandsgatan 18, 3 tr
Område City
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41941126
Områdeshyra 132 458 - 197 483 kr/mån
5 500 - 8 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkomnande hall med en trevlig mottagningsdel för dina kunder. Lokalen är ljus och tilltalande med två stycken konferensrum i anslutning till entrén. Det större konferensrummet är anpassat för ca 10 personer. Intill finns ytterligare ett konferensrum för ca 6 personer. Två entréer till lokalen. Trivsamt pentry med access till den öppna kontorsdelen. Fönster som vetter både mot Norrlandsgatan och innergård.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Omgivning

Centralt beläget i den sk "Gyllene Triangeln" som går mellan Jarlaplan, Stureplan och Hötorget. Shoppingmöjligheterna är förstås bäst i Sverige, och det gäller även restaurang- och nöjesutbudet. Vill du få en nypa luft är det inte långt till Humlegården. Till pulserande Kungsträdgården tar du dig på 2 minuter för att rensa tankarna. Och därifrån är det ju inte jättelångt till Skeppsholmen för lite äkta havsbris eller ett museibesök.

Kommunikationer

3,5-5 minuter till röda, blå eller gröna t-banelinjer. Till knutpunkten T-centralen är det inte mer än 5-7 minuters promenad. Och grannen, Centralstation, därifrån du når hela Sverige och världen via Cityterminalen eller Arlandabanan går både tunnelbana och buss. Snart är också citybanan klar. Busslinjer till hela stan. Taxibilar överallt. Med bil tar du dig norrut via Birger Jarlsgatan till Roslagstull eller Norrtull. Till Söder eller Nacka-Värmdölandet via tunnlarna på Sveavägen. Båtar går från Nybrokajen eller Grand Hotel.

Planlösning

Ljus öppen kontorslokal med en intern del och extern del med glasdörrar emellan. Den externa delen består av tre konferensrum, en WC och en stor hall. Matta i konferensrummen och trägolv i hallen. Den interna delen är en stor öppen yta med plats för ca 20 arbetsplatser. Heltäckningsmatta samt trägolv. Bra pentry med diskmaskin, kyl och micro. Totalt 4 st wc varav en med dusch.

Parkering

Det finns ett flertal garage i närheten.

Service

Mitt i Stockholms city finns förstås all tänkbar service. Världsvarumärkenas egna butiker på Biblioteksgatan eller samlat som i Sturegallerian, PK-huset, NK, PUB och Gallerian. På Kungsgatan hittar du mycket outdoor och alla stora teknikkedjor. Vill du bjuda din kund på upplevelser finns ju Operan, Konserthuset, Berns, teatrar, nattklubbar och casino. Stockholms Stadion för större idrottsevenemang eller konserter. Både storhotell och mindre designhotell finns på gångavstånd.


Karta
Visa på kartan: