Kontor, Norra Obbolavägen 139, ÖST TEG, Umeå

  • 255 m²

Tilltalande kontorslokal om 255 kvm med bra läge på Öst Teg, södra Umeå. Här får ni åtta stycken kontorsrum, ett konferensrum/mötesrum, arkiv/förråd, personalrum med kökdel utrustat med spis, mikrovågsugnar, kyl/frys och diskmaskin samt två badrum med wc och dusch till ert förfogande. Till lokalen finns åtta stycken parkeringsplatser med motorvärmare (450 kr/mån styck). I närområdet finns en mängd olika verksamheter och företag. Närhet till lunchrestauranger och flygplatsen. För mer information...


Lokaltyp Kontor
Total yta 255 m²
Adress Norra Obbolavägen 139
Område ÖST TEG
Objektsnummer 41923250

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Tilltalande kontorslokal om 255 kvm med bra läge på Öst Teg, södra Umeå. Här får ni åtta stycken kontorsrum, ett konferensrum/mötesrum, arkiv/förråd, personalrum med kökdel utrustat med spis, mikrovågsugnar, kyl/frys och diskmaskin samt två badrum med wc och dusch till ert förfogande. Till lokalen finns åtta stycken parkeringsplatser med motorvärmare (450 kr/mån styck). I närområdet finns en mängd olika verksamheter och företag. Närhet till lunchrestauranger och flygplatsen. För mer information eller visning kontakta Christer Bergh 070-666 40 71!