Övrig lokal, Norra Gubberogatan 32, Lunden, Göteborg

  • 147 m²

Ledig lokal: kontor eller showroom på Norra Gubberogatan 32, centrala Göteborg


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal / Utställning / mässa
Total yta 147 m²
Adress Norra Gubberogatan 32
Område Lunden
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41939562
Bifogade filer

Beskrivning

Om lokalen
En lättåtkomlig lokal i gatuplan med bra skyltläge, lämplig som kontor eller showroom. Rymliga och öppna ytor med två konferensrum, som även kan agera kontor, samt pentry och WC. Olskroken erbjuder det mesta i serviceväg och har goda förbindelser ut på E6 och E20. I huset finns fler spännande verksamheter. Huset har eget garage för parkering.  

Fastighetsinformation
En totalrenoverad kontorsfastighet i synligt och publikt läge med garage. På fastigheten finns adresserna Norra Gubberogatan 30 samt 32. Byggnaderna inrymmer både butikslokaler, kontorslokaler varav flera större kontor samt ett kontorshotell, restaurang samt garage. Byggnaderna har totalt 6 våningsplan.

Kommunikationer
300 meter från fastigheten går buss 60 med täta turer in mot centrum och lite längre bort ligger Olskrokstorget med flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Omgivning
Fastigheten är centralt belägen i Gårda/Olskroken med direkt access till de stora lederna E6 och E20. I närheten finns Olskrokstorget och ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och annan service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen