Kontor, Norra Allégatan 8, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 15 104 - 26 563 kr/mån
Lokalisera AB Restaurang (2 m) Friskvård (2 m) Parkering (7 m) Shopping (39 m) Uttagsautomat (174 m) Bilservice (265 m) Kemtvätt (511 m)

Läcker kontorslokal med generös takhöjd och vackra detaljer. Här bjuds det på en lokal för den kräsne.

Beskrivning

Modern lokal med öppen planlösning och tre kontorsrum med glasväggar och takfönster. Lokalen har fönster åt två håll, mot innergården samt mot Allégatan. (observera att lokalen har mestadels takfönster, då detta är en vindslokal) Snedtak som ger en fräck känsla och rymd. Konferensrum som är väl tilltaget, samt nyrenoverat pentry och fräsch toalett.

Omgivning

Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan finns många småbutiker och restauranger. Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan, som ligger på andra sidan allén, bara ett par minuters gångväg bort finns många småbutiker och restauranger. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och Linnéstaden ligger mot väster. På gångavstånd hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Järntorget är ett av stadens viktigaste torg och en knutpunkt för kollektivtrafiken i västra delen av staden.

Service

Järntorget har genomgått en större ombyggnad under 2000-talets början, vilket innebar att vid torgets södra och östra sidor utestängdes biltrafik. Järntorget har därefter blivit en av stadens populäraste mötesplatser med flera uteserveringar. Området har under senare år också blivit ett av stadens kulturtätaste områden med ett flertal teatrar, gallerier, tidskriftsredaktioner, förlag, scener med mera.

Övrigt

Vid Järntorget finns bland annat Folkets hus och flera tidigare redaktionshus för tidningar. Idag är torget även en livlig del av nöjeslivet i Göteborg, i direkt anslutning till butiksgator i Haga och Masthugget

Norra Allégatan 8, Haga Pustervik

Ljus och trevlig vindslokal i attraktivt läge.

Visad

Kungsgatan 7B, Centrum

Butikslokal med ett fantastikt skyltläge på kungsgatan 7B Lo...

Visad

Nordhemsgatan 12, Järntorget

Ljust kontor på centrala Järntorget om ca 127kvm. Lokalen är...

Visad

Första långgatan 3, Järntorget

Kontorslokal på ett attraktivt läge. Lokalen ligger på 3 vån...

Visad