Kontor, Norra Ågatan 26C, Mölndal

  • 255 m²
  • Enligt överenskommelse.

Här erbjuds en yteffektiv lokal med strategiskt läge nära påfarten till E6 och Riksväg 40. Lokalen har gott om fönster vilket bidar till ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är idag rumsindelad i 10rum i olika storlek, pentry och WC med dusch. Vid behov går det självklart att anpassa kontorslokalen till en mer öppen yta efter era önskemål. Vare sig du reser med bil eller kollektivtrafik når du smidigt lokalen på grund av dess strategiska läge. Med närhet till Mölndals nyöppnade Galleria har n...


Lokaltyp Kontor
Total yta 255 m²
Adress Norra Ågatan 26C
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41837856

Beskrivning

Här erbjuds en yteffektiv lokal med strategiskt läge nära påfarten till E6 och Riksväg 40. Lokalen har gott om fönster vilket bidar till ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är idag rumsindelad i 10 rum i olika storlek, pentry och WC med dusch. Vid behov går det självklart att anpassa kontorslokalen till en mer öppen yta efter era önskemål. Vare sig du reser med bil eller kollektivtrafik når du smidigt lokalen på grund av dess strategiska läge. Med närhet till Mölndals nyöppnade Galleria har ni här närhet till all tänkbar service!

Kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Mölndal mellan E6/E20 och Göteborgsvägen, strax norr om Lackarebäcksmotet vilket möljliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Mölndal. Kringliggande bebyggelse består främst av kontor, industri och handel.

Kommunikationer

Närmsta hållplats Lackarebäck som nås på knappt fem minuters promenad. Spårvagn 4 och 2 och buss 186 tar dig till Korsvägen på drygt 10 minuter. Via Mölndalsvägen kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Planlösning

Kontor.

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran, i mån av plats.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!