Kontor, Nils Ericsonsgatan 17, Centrum, Göteborg

  • 3 135 m²
  • 862 125 - 1 097 250 kr/mån

Unik möjlighet att hyra modern och nyrenoverad kontorslokal i den centralt belägna byggnaden Femman. Det centrala läget har alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i direkt anslutning till byggnaden. Planlösningen är flexibel och är lätt att anpassa till hyresgästens önskemål och verksamhet. Lokalen nås från Nils Ericsonsgatan, Postgatan och från Nordstadstorget. Lokalen är beräknad att vara inflyttningsklar i Q3 2021....


Lokaltyp Kontor
Total yta 3 135 m²
Adress Nils Ericsonsgatan 17
Område Centrum
Våning 5
Objektsnummer 41923966
Områdeshyra 862 125 - 1 097 250 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

Unik möjlighet att hyra modern och nyrenoverad kontorslokal i den centralt belägna byggnaden Femman. Det centrala läget har alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i direkt anslutning till byggnaden. Planlösningen är flexibel och är lätt att anpassa till hyresgästens önskemål och verksamhet. Lokalen nås från Nils Ericsonsgatan, Postgatan och från Nordstadstorget. Lokalen är beräknad att vara inflyttningsklar i Q3 2021.

Omgivning

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och här erbjuder vi kontor mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service. Fastigheten har kontorsentréer med adress Nordstadstorget 6, Postgatan 28, Nils Ericsonsgatan 17 och Spannmålsgatan 19.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.


Bilder på lokalen