Kontor, Muskötgatan 12, Berga, Helsingborg

  • 1 871 m²

På detta utmärkta läge på expansiva företagsområdet Berga finns nu en unik möjlighet för etablering i egen fastighet.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 1 871 m²
Adress Muskötgatan 12
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41899751
Bifogade filer

Beskrivning

På utmärkt läge i det expansiva företagsområdet Berga finns en unik möjlighet för etablering i en helt egen fastighet med inhägnad tomt och parkeringsmöjligheter alldeles intill.

I kontorsdelen finns finns det rum för ca 30-35 arbetsplatser. Fastighetens många fönster förser kontoret med dagsjus vilket både ger ett fint och ljust intryck samt en bra arbetsmiljö.

I dagsläget är lokalen uppdelad i en bra mix med både cellkontor och ett öppet kontorslandskap. Här finns stora konferensrum och pentry med anslutande öppen yta för lunchpauser samt omklädningsrum med dusch och bastu. Som ny hyresgäst kan ni vara med och anpassa planlösningen efter era behov och omvandla detta till er framtida drömlokal.

Större delen av lokalens ytor på ca 1900 kvadratmeter är koncentrerade till ett våningsplan på marknivå. Här rymms kontor på ca 820 och lager/produktion på omkring ca 1000 kvadratmeter. Ca 6 meters takhöjd till underkant på balk.

På våning två finns en avskild yta som idag består av ett större konferensrum och anlutande pentyr/loungeyta, perfket för externa besöks- och kundmöten.

Välkomna att kontakta oss för en visning!

Omgivning

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Skytteklubben 300 meter bort som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2 eller på Muskötgatan 250 meter bort som trafikeras av linje 22. Regionsbussar mot bla Åstorp och Höganäs stannar vid Berga Trafikplats ca 500 meter bort.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen