Kontor, Muskötgatan 12, Berga, Helsingborg

  • 1 871 m²

På detta utmärkta läge på expansiva företagsområdet Berga finns nu en unik möjlighet för etablering i egen fastighet.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 1 871 m²
Adress Muskötgatan 12
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41899751
Bifogade filer

Beskrivning

Normal

0

21

false

false

falseSV

X-NONE

X-NONE

/* Style Definitions */

table.MsoNormalTable

{mso-style-name:"Normal tabell";

mso-tstyle-rowband-size:0;

mso-tstyle-colband-size:0;

mso-style-noshow:yes;

mso-style-priority:99;

mso-style-parent:"";

mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;

mso-para-margin-top:0cm;

mso-para-margin-right:0cm;

mso-para-margin-bottom:8.0pt;

mso-para-margin-left:0cm;

line-height:107%;

mso-pagination:widow-orphan;

font-size:11.0pt;

font-family:"Calibri",sans-serif;

mso-ascii-font-family:Calibri;

mso-ascii-theme-font:minor-latin;

mso-hansi-font-family:Calibri;

mso-hansi-theme-font:minor-latin;

mso-bidi-font-family:"Times New Roman";

mso-bidi-theme-font:minor-bidi;

mso-font-kerning:1.0pt;

mso-ligatures:standardcontextual;

mso-fareast-language:EN-US;}

På utmärkt läge i det expansiva företagsområdet Berga finns en unik möjlighet för etablering i en helt egen kontors- och lagerfastighet med inhägnad tomt och parkeringsmöjligheter alldeles intill.

30–35 arbetsplatser i cellkontor och öppet landskap

I kontorsdelen finns det rum för ca 30–35 arbetsplatser. Fastighetens många fönster förser kontoret med dagsljus vilket både ger ett fint och ljust intryck samt en bra arbetsmiljö.

I dagsläget är kontorslokalen uppdelad i en bra mix med både cellkontor och ett öppet kontorslandskap. Här finns stora konferensrum och pentry med anslutande öppen yta för lunchpauser samt omklädningsrum med dusch och bastu. Som ny hyresgäst kan ni vara med och anpassa planlösningen efter era behov och omvandla detta till er framtida drömlokal.

Utrymme för lager och produktion på ca. 1000 kvadratmeter

Större delen av lokalens ytor på ca 1900 kvadratmeter är koncentrerade till ett våningsplan på marknivå. Här ryms kontor på ca 820 kvadratmeter och lager/produktion på omkring 1000 kvadratmeter. Ca 6 meters takhöjd till underkant på balk.

Inhägnad tomt med goda parkeringsmöjligheter

På den inhägnade gården finns det gott om gratis parkeringsplatser för både kunder och medarbetare med bil.

Välkomna att kontakta oss för en visning!

Omgivning

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Skytteklubben 300 meter bort som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2 eller på Muskötgatan 250 meter bort som trafikeras av linje 22. Regionsbussar mot bla Åstorp och Höganäs stannar vid Berga Trafikplats ca 500 meter bort.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Ett stenkast bort finns restaurangerna SMAK, Meny och Holy Greens. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Café Fika på Berga. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad bort finns Scandic och Biltema.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen