Kontor, Murmansgatan 124 B, SEGE INDUSTRIOMRÅDE, Malmö

  • 159 m²

Väldisponerat kontor med bra skyltläge


Lokaltyp Kontor
Total yta 159 m²
Adress Murmansgatan 124 B
Område SEGE INDUSTRIOMRÅDE
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41916122
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Trevlig ljus kontorslokal med traditionella kontorsrum på våningsplan två av tre i fastigheten. Planlösningen fördelas på 6 kontorsrum varav ett av dem är så stort att det med fördel kan avvändas som konferensrum. Öppen loungedel i anslutning till entrén med litet pentry. Möjlighet finns till mindre reception om ett av kontorsrummen öppnas upp. Fastigheten har ett ypperligt skyltläge i ett av Malmös mest aktiva områden. Rymligt förråd med fönster och hyllplan med gott om plats till skrivare. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig för kommunikationer både in till Malmö centrum samt ut från Malmö. I nära anslutning till fastigheten finns trafikleder samt busshållplats med flertalet busslinjer.

Planlösning

Traditionella kontorsrum med fint ljusinsläpp och öppen loungedel med pentry.

Parkering

Utanför och runt fastigheten finns parkeringsplatser för kunder och anställda.

Service

Med närhet till Malmö centrum finns ett mycket stort utbud av service. Med bil tar du dig på några minuter till centralstationen och centrumkärnan. På gångavstånd finns en nyetablerad restaurang i gamla Sydsvenskanhuset, där serveras god husmanskost i trevliga lokaler.Bilder på lokalen