Kontor, Mobilvägen 6, Ideon, Lund

  • 1 000–8 500 m²

Ljusa och fräscha lokaler med öppen planlösning på Brunnshög. Här har vi lediga kontorsytor från 1000 - 8500 kvm.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 000–8 500 m²
Adress Mobilvägen 6
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 2008
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41923369
Bifogade filer

Beskrivning

Ta chansen att sitta i ljusa, luftiga kontorslokaler på innovativa Brunnshög inom Ideonområdet. Vi har nu en ledig kontorsyta som kan hyras i sin helhet om ca 8500 kvadratmeter fördelat på plan 3-6 av totalt 6 våningar. Alternativt går det att hyra ett våningsplan om ca 2000 kvadratmeter eller ett halvt våningsplan om ca 1000 kvadratmeter. Ett helt våningsplan har runt 174 arbetsplatser. 

Samtliga våningsplan har idag öppen planlösning och eget pentry. I fastigheten finns modern teknik för företag i framkant. Med flexibla planlösningar och naturligt ljusinsläpp finns möjligheten att vara med och påverka lokalens utformning/rumsindelning.

Som hyresgäst i Cube sitter du mitt i händelsernas centrum och blir en del av Ideon Science Park. En plats för forskning, kapital, innovation och entreprenörskap. Det är en av de mest spännande forskningshubbarna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden. Ideon Science Park är verkligen platsen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för mer information!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Närmaste hållplats från Cube är Telefonplan.

Service

I fastigheten finns reception, restaurang och café. I grannfastigheterna finns ytterligare lunchställen, bokningsbara konferensrum, hörsal, gym, yoga och tvättservice. Markparkering precis utanför huset och laddningsstationer för elbilar.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen