Kontor, Mobilvägen 6, Ideon, Lund

  • 2 050 - 8 500 m²

Luftiga kontor i arkitektritad fastighet


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 050 - 8 500 m²
Adress Mobilvägen 6
Område Ideon
Objektsnummer 41923369

Beskrivning

Ta chansen att sitta i ljusa, luftiga kontorslokaler på innovativa Brunnshög inom Ideon-området. Vi har nu en ledig kontorsyta som kan hyras i sin helhet om 8500 kvadratmeter fördelat på fyra våningsplan alternativt i mindre kontor på ett plan om 2050 kvadratmeter .

Samtliga våningsplan har idag öppen planlösning och eget pentry. I fastigheten finns modern teknik för företag i framkanten. Med flexibla planlösningar och naturligt ljusinsläpp finns möjligheten att vara med och påverka lokalens utformning/rumsindelning.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22. Bussar avgår från Solbjersvägen var 10:e minut till och från Ideonområdet och Lunds central, grön buss nr 20. Här avgår även gula bussar nr 166/169 till bland annat Malmö, Staffanstorp och S Sandby.
Köpenhamn når du på ca 1 tim.

Parkering

Parkering finns

Service

I fastigheten finns reception, restaurang och café. I grannfastigheterna finns ytterligare restaurangmöjligheter, bokningsbara konferensrum, hörsal och gym.

Övrigt

Nya Vattentornet 4 ligger på Brunnshög, i nordöstra delen av Ideonområdet. I denna fastighet finns flexibla lösningar för medelstora och stora företag som vill sitta i en modern kontorsmiljö. I huset finns såväl konferensavdelning som lunchrestaurang och café.


Karta

Bilder på lokalen