Kontor, Masthamnsgatan 1, CENTRUM, Göteborg

  • 200–15 000 m²
  • 28 333 - 3 500 000 kr/mån

Välkommen till Brick Studios på Masthuggskajen – nybyggda kontor med utsikt!


Lokaltyp Kontor
Total yta 200–15 000 m²
Adress Masthamnsgatan 1
Område CENTRUM
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41929476
Områdeshyra 28 333 - 3 500 000 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Nu bygger vi Brick Studios, en modern och spännande byggnad där vi erbjuder effektiva arbetsplatser. Här finns möjlighet att hyra det stora kontoret, husets största våningsplan är hela 1.900 kvm alternativt ett mindre kontor. Husets övre våningsplan har en fantastisk utsikt över älven och flera av kontoren har privata terrasser. Hyresgästerna i Brick Studios får tillgång till den stora takterrassen vilket ger möjlighet till utomhusarbete, avkoppling, företagsevent eller en fikapaus med kollegorna i solen.
I huset planeras för restaurang och café samt co-working med gemensam lounge. Även cykelbutik och cykelservice ingår i planerna. Här kommer du att kunna cykla rakt in i cykelgaraget med tillhörande omklädningsrum.

Huset är certifierat enligt BREEAM Excellent vilket är den näst högsta nivån vilket innebär stort fokus på materialval, ljud, ljus, luft mm. En hållbar byggnad där människor ges möjlighet att må bra och trivas.

Vi räknar med att välkomna husets hyresgäster under hösten 2022.

Kommunikationer

Hit är det enkelt att ta sig. Järntorget och Järnvågen är knutpunkter för stadens kollektivtrafik och trafikeras av en mängd bussar och spårvagnar. Bilparkeringar finns i närliggande p-hus. Cykelgarage finns i huset och möjlighet finns till medlemskap i bilpool och tillgång till podtaxi. Den kommande Västlänken med station Haga ger snabb access åt alla håll. Med den planerade linbanan och nya färje-förbindelser knyts södra och norra älvstranden ihop där inte minst Lindholmen och Lindholmen Science Park kan nås på några minuter. Dessutom ligger kontinenten bara några få timmar bort tack vare Stena Lines Danmarksfärjor som avgår från just Masthuggskajen.

Service

Brick Studios ligger granne med Järntorget vilket innebär att utanför dörren finns alla trevliga restauranger och butiker i Haga, längs Långgatorna och i Linnéstaden.

Skyltläge

Skyltläge ut mot Oscarsleden.

Övrigt

ÖVRIGT:

Masthuggskajen kommer att utvecklas till en ny stadsdel med 1.300 bostäder och närmare 6.000 arbetsplatser. Området präglas av kontraster; av månghundraårig historia och moderna uttryck, slitet och polerat, småskaligt och storslaget, lokalt och globalt, alternativt och kommersiellt.
Masthuggskajen är Sveriges första hållbarhetscertiferade stadsdel enligt Citylab.

Läs mer om Masthuggskajen på www.masthuggskajen.se.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen