Kontor, Malmbrogatan 6, Kalmar, Kalmar

  • 279 - 429 m²
  • 9 300 - 28 600 kr/mån

Här kan du hyra ett kontor med centralt läge och med möjligheter till utökning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 279 - 429 m²
Adress Malmbrogatan 6
Område Kalmar
Byggår 1974
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41868698
Områdeshyra 9 300 - 28 600 kr/mån
400 - 800 kr/m²/år

Beskrivning

Med närhet till allt kan du och ditt företag nu hyra en lokal för det medelstora företaget.
Lokalen består till stor del av en delvis fristående egen byggnad på markplan belägen på en innergård till fastigheten, detta erbjuder ljusinsläpp från tre håll. I och med sitt läge kan man under vår och höst avnjuta lunch utomhus på någon av de närbelägna restaurangerna. Det finns även möjlighet att utöka ytan med 136 kvm om intresse och behov finns för detta. Då skulle man även få tillgång till en egen entré utifrån och direkt in i egen lokal. Idag är det via gemensam entré man når lokalen.
Om behov av stora förrådsutrymmen/arkiv finnes så finns det även möjlighet att koppla ihop lokalen med 207 kvm sådan yta i anslutning till lokalen.

Omgivning

Valfisken 2 är en gedigen tegelfastighet i området Malmen i Kalmar och består av tre stora byggnader.

Den här fastigheten är belägen i centrala Kalmar, med enbart några minuters promenad in till stadskärnan. Där finner du bland annat butiker, restauranger, frisörer, gym och apotek. Runt om fastigheten finns en vacker omgivning med fina promenadstråk.

Hyresgäster i fastigheten är bland annat Försäkringskassan, Sveriges Radio och Max.

Kommunikationer

I och med fastighetens belägenhet finns Kalmars kommunikationer runt hörnet.

Parkering

Möjlighet att hyra garageplats i fastigheten finns.

Service

All slags service finns lätt tillgängliga och det finns ett antal restauranger och fik i omgivningen. Allra närmst finner du restaurangen Max, Subway och Pizzapalatset som ligger i Valfiskens ena byggnad.

Övrigt

Denna gedigna tegelfastighet har många större hyresgäster som alla värnar om fastigheten. Den vackra glasentrén kännetecknar byggnaden och fastigheten har bra skyltmöjligheter.