Kontor, Malmabergsgatan 23, Ängsgärdet, Västerås

  • 11–525 m²
  • 779 - 54 688 kr/mån

Välkommen att ta del av Ängsgärdets nya kontorshotell i Västerås. Missa inte chansen att hyra ett kontor med stans bästa läge!!


Lokaltyp Kontor
Total yta 11–525 m²
Adress Malmabergsgatan 23
Område Ängsgärdet
Kommun Västerås kommun
Hiss Ja
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41957669
Områdeshyra 779 - 54 688 kr/mån
850 - 1 250 kr/m²/år

Beskrivning

Ljusa och fina kontor med bra takhöjd samt fönster på en sida. Kontorsrummen är från 11 kvm upp till 141kvm. Perfekt för företaget som vill ha ett lättillgängligt kontor för personal och besökare då det är en central punkt i Västerås. Luftigt gemensamhetsutrymme finns med pentry, relaxdel, toaletter och balkong för lunch ute en solig sommardag . Det finns även ett serverrum med kyla att hyra.

Omgivning

Geografiskt bästa läget för personal och besökare som med sitt unika läge vid E18 och Malmabergsgatan gör det lätt att komma dit. Perfekt för företaget med som vill tjäna tid och pengar genom att ha nära till allt.

Kommunikationer

Lokaltrafik samt närhet till resecentrum.

Planlösning

Ljust och fint kontor i Ängsgärdets nya kontorshotell med bra kommunikation och bra bussförbindelser. Kontorsrummen är från 11 kvm upp till 141kvm. Luftigt gemensamhetsutrymme finns med pentry, relaxdel, toaletter och balkong för lunch ute en solig sommardag. Perfekt för företaget som vill ha ett lättillgängligt kontor för personal och besökare då det är en central punkt i Västerås. Finns även ett serverrum med kyla att hyra.

Vägbeskrivning

Alldeles intill E18 och Malmabergsgatan med bästa skyltläge

Skyltläge

Bästa möjliga skyltläge mot trafikerade E18 och Malmabergsgatan

Närliggande företag

I samma fastighet finns Carspect, Malmens Rest., Puttes Billack, Servicestoppet m.fl.
Återbruket strax intill.

Övrigt

Geografiskt bästa läget för personal och kunder som med sitt unika läge vid E18 och Malmabergsgatan gör det lätt att komma dit med både cykel, lokalbussar och bil. Perfekt för företaget med servicebilar som vill tjäna tid och pengar genom att ha nära till allt. Fastigheten har gott om parkeringar för både personal och besökare.
KONTRAKTLÄNGD: Förhandlingsbart
KONTRAKTTYP: Förstahandskontrakt
FASTIGHETSBETECKNING: Ängsgärdet 5


Karta

Bilder på lokalen