Kontor, Mölndalsvägen 93, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 19 833 - 46 750 kr/mån
Colliers International AB Shopping (38 m) Kommunikation (294 m) Friskvård (363 m) Restaurang (398 m) Postkontor (410 m) Bilservice (902 m) Grönområde (1186 m) Uttagsautomat (1270 m) Bränslestation (1706 m)

Här erbjuds ett modernt kontor i en vindsvåningskänsla med fina rundade fönster. Kontoret passar perfekt för det kreativa bolaget som uppskattar kreativa mötesytor och trevliga kontors- och pausutrymmen. Kontoret har ett strategiskt bra läge för den som vill effektivisera vardagens sysslor med närhet till både ICA Maxi och Willys. Även friskvård och gym finns på gångavstånd! Allmänna kommunikationer stannar utanför huset. Parkering sker i låst garage eller i närområdet. Till Göteborg C tar de...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 340 m²
Adress Mölndalsvägen 93
Område Göteborg
Byggår 1950
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnr 41839658
Lokalguidens estimerade områdeshyra
19 833 - 46 750 kr/mån
700 - 1 650 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Här erbjuds ett modernt kontor i en vindsvåningskänsla med fina rundade fönster. Kontoret passar perfekt för det kreativa bolaget som uppskattar kreativa mötesytor och trevliga kontors- och pausutrymmen.

Kontoret har ett strategiskt bra läge för den som vill effektivisera vardagens sysslor med närhet till både ICA Maxi och Willys. Även friskvård och gym finns på gångavstånd!

Allmänna kommunikationer stannar utanför huset. Parkering sker i låst garage eller i närområdet. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter och till Landvetter flygplats ca 16 minuter.

Omgivning

Här i Mölndals dalgång ligger fastigheten på Mölndalsvägen. Byggnaden har ett bra strategiskt läge mellan knutpunkterna Mölndals Centrum och Korsvägen med alla dess fördelar. En bra kollektivtrafik, mycket handel, ett rikt kulturliv och nära till Göteborgs södra port. Här passerar varje dag många Mölndalsbor in till centrum. Fasaden blir det ett ypperligt skyltläge för alla som passerar. Utanför finns en välanvänd cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett bra trafikläge för kollektivtrafiken. Värt att lyfta upp är att fastigheten ligger innanför vägtullarna. Mölndalsån är också ett trevligt naturinslag i Krokslätt!

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer stannar utanför huset. Mölndalsvägen ligger väl synligt från E6/E20. Närmsta hållplats är Varbergsgatan och därifrån tar det enbart 4 minuter till stora knutpunkten Korsvägen. Där finns också Svenska mässan och Liseberg. Till Göteborg Centralstation tar det cirka tio minuter och Landvetter flygplats ca 16 minuter. Här finns också en av Göteborg mest använda cykelvägar mellan Göteborg och Mölndal!

Planlösning

Kontor.

Parkering

Parkering sker i låst garage eller i närområdet.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Mölndalsvägen 93, Krokslätt

Med direkt närhet till bå...

Visad

Mölndalsvägen 93, Krokslätt

Direkt närhet till ICA Ma...

Visad

Mölndalsvägen 93, Krokslätt

Direkt närhet till ICA Ma...

Visad

Mölndalsvägen 93, Krokslätt

Direkt närhet till ICA Ma...

Visad