Kontor, Mölndalsvägen 91, Centrum, Göteborg

  • 10–16 m²
  • 2 rum
  • Omgående
  • 833 - 2 267 kr/mån

Med bra läge på 4:e våningen vid Mölndalsvägen hittar ni här en mycket bra arbetsmiljö i nya fräscha lokaler som det är lätt att hitta till. Vi har nu 1-2 kontorsrum för uthyrning med 1-2 arbetsplatser i varje rum. Hyra från 4 250 kr per rum och månad beroende på rum. Rummen är möblerade med skrivbord, hurts, kontorsstol, besöksstol, skåp/bokhylla, mm. Rummen varierar i storlek mellan 10 m2 och 16 m2. I hyran ingår bl a el, värme, städning, kaffe och höghastighetsbredband. Tillgång till välutru...


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 10–16 m²
Adress Mölndalsvägen 91
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Tillgänglighet Lastkaj, Lastbil
Våning 4
Antal rum 2
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41864812
Områdeshyra 833 - 2 267 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Med bra läge på 4:e våningen vid Mölndalsvägen hittar ni här en mycket bra arbetsmiljö i nya fräscha lokaler som det är lätt att hitta till. Vi har nu 1-2 kontorsrum för uthyrning med 1-2 arbetsplatser i varje rum. Hyra från 4 250 kr per rum och månad beroende på rum. Rummen är möblerade med skrivbord, hurts, kontorsstol, besöksstol, skåp/bokhylla, mm. Rummen varierar i storlek mellan 10 m2 och 16 m2. I hyran ingår bl a el, värme, städning, kaffe och höghastighetsbredband. Tillgång till välutrustat kök, stor matplats, wc, dusch, konferenslokal och andra gemensamma ytor. I lokalen sitter idag 10 mindre företag med ca 20 anställda totalt.

Alldeles i närheten finns ett flertal bra och prisvärda lunchrestauranger. Ligger 100 meter från Ica Maxi. Det finns även konferensanläggning, hotell, postservice och gym (Nordic Wellness) ca 100 meter från kontoret.

Snabb och enkel anslutning till trafikleder. Ligger precis utanför vägtullarna. Mycket bra kollektivtrafik. Hållplatsen Varbergsgatan ligger vid ingången till kontoret. Det finns möjlighet att hyra parkering och lagerutrymme. Fri besöksparkering finns.

Detta är det perfekta kontoret för småföretagaren som vill sitta i en trevlig och stimulerande miljö tillsammans med likasinnade. Välkommen hit!

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen