Kontor / Lager, Mårbackagatan 19, Farsta, Stockholm

Nordic PM

Rymlig kontors- och lagerlokal med egen lastdörr i Larsboda i Farsta uthyres med "rivningskontrakt"

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor / Lager
Total yta 418 - 1 010 m²
Adress Mårbackagatan 19
Område Farsta
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41904588
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

pratbubbla_delResurs 14

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Rymlig kontors- och lagerlokal med egen lastdörr i Larsboda i Farsta uthyres med "rivningskontrakt"
Kontorsytorna i denna lokal är överlag i gott skick, med ljusa ytskikt och gott om ljussläpp då lokalen är genomgående och har fönster i tre väderstreck. De flesta rum i kontorsytorna är avdelade genom glaspartier, som tar tillvara och sprider dagsljuset även till de inre delarna av lokalerna.

Lagerytorna i lokalen består av ett flertal större ytor som ligger sammankopplade med varandra och här finns en lastdörr som leder till en mindre lastkaj med ramp längs fastighetens gavel mot Edsvallabacken. Intill lastdörren finns även ett litet lagerkontor, som fungerat som varumottagning/utlämning. I ytorna finns även omklädningsrum och WC/dusch.

Detta är ett utmärkt tillfälle att hyra billiga kontors- och lagerlokaler, då det planeras för utveckling av fastigheten genom att bygga om lokalerna till bostäder. Lokalerna hyrs därför ut med rivningskontrakt fram till som längst 2020-12-31. Det är även möjligt att hyra till ytterligare kontorsytor och lagerytor i olika storlekar i fastigheten.

Omgivning

Larsboda i Farsta är ett utpräglat företags- och industriområde som ligger mycket strategiskt placerat genom sitt gynnsamma läge mellan de stora trafiklederna Nynäsvägen och Magelungsvägen. Larsboda ligger även mellan Farsta Centrum och Trångsund, samt mellan sjöarna Drevviken och Magelungen.

I området planeras uppförande av Larsboda livsmedelscentrum, som kommer att bli ett nytt livsmedelsområde för ett tjugotal företag som lämnar Slakthusområdet, med inflyttning runt årsskiftet 2020/2021. Projektet kommer att attrahera ytterligare företag och branscher att etablera sig i området, och nya trafik- och logistiklösningar kommer att skapas med bl.a. ny väg från befintlig avfart i Farsta, samt ny anslutningsväg från Nynäsvägen till Perstorpsvägen.

Det finns även ett flertal pågående planprocesser för bostadsbyggande i de närliggande områdena väster och norr om Larsboda, som t.ex. projektet "Telestaden" där det planeras för byggande av 3 000 bostäder i och kring Telias gamla lokaler.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

Bil: Fastigheten ligger i nära anslutning till bl.a. Nynäsvägen (väg 73) och Magelungsvägen (väg 271). Kommunikationsplattformen kommer på sikt att förbättras ytterligare, då Stockholms stad skapar nya tillfartsvägar från Nynäsvägen och Farsta Centrum i samband med etableringen av Larsboda livsmedelscentrum i området.

Buss: Precis utanför fastigheten finns hållplats för linje 830 som går med täta avgångar mellan Farsta Centrum och Handenterminalen, linje 831 (Farsta C - Trångsund - Skogås - Länna), samt linje 184, mellan Farsta Centrum och Larsboda. I närheten finns även hållplats för linje 828 (Farsta C - Stortorp - Trångsund - Skogås - Drevviksstrand).

Spårbunden trafik: Inom drygt 5 minuters promenadavstånd når man både pendeltåg och tunnelbana. Pendeltågsstationen Farsta Strand ligger bara ca 700 m bort och tunnelbanestationen med samma namn finns på ca 800 m avstånd. Här finns även hållplats för ytterligare ett tiotal busslinjer.

Planlösning

Denna lokal utgörs av lager- och kontorsytor på våningsplan 3 (BV) i fastigheten, vilka går att hyra var för sig eller tillsammans.

Kontorsytorna, om ca 593 kvm, består av en blandning av kontors- och mötesrum i olika storlekar, i kombination med större öppna ytor, samt förrådsytor, samt ett fräscht pentry och en WC-grupp vid lokalens entré mot trapphuset.

Lagerytorna, om ca 418 kvm, består av flera stora öppna ytor som ligger i anslutning till en lastdörr som leder till en extern mindre lastkaj med ramp vid Edsvallabacken (lokalens adress är dock Mårbackagatan 19).

Parkering

I fastigheten finns såväl garageplatser som p-platser utomhus att hyra

Service

I Larsboda finns i dagsläget tre lunchrestauranger, med god variation i sitt utbud. På sikt kommer det högst troligt att öppna ännu fler restauranger, i samband med etableringen av det planerade Larsboda livsmedelscentrum intill fastigheten.

Farsta Centrum, med bl.a. 150 butiker och drygt 25 restauranger/caféer, ligger endast några minuters bilväg bort och är en mycket väletablerad handels- och mötesplats med ett mycket brett utbud av såväl handel och restauranger som övrig service.

Vägbeskrivning

Från Stockholm kör man Nynäsvägen (väg 73) söderut till avfart Larsboda och följer Ågesta Broväg söderut till första rondellen, där man tar av till Mårbackagatan som man följer cirka 500 meter till fastigheten, som är belägen med adress Fryksdalsbacken 1

Mårbackagatan 19, Farsta

Flexibel lagerlokal med lastport i Larsboda i Farsta uthyres...

Visad

Mårbackagatan 19, Farsta

Billiga kontorslokaler i olika storlekar i Larsboda i Farsta...

Visad

Fryksdalsbacken 1, Farsta

Flexibla kontors-, konferens eller utbildningslokaler i Lars...

Visad

Fryksdalsbacken 3, Farsta

Lagerlokal med kontorsrum uthyres med "rivningskontrakt...

Visad