Kontor, Mässans gata 10, Göteborg, Göteborg

  • 26 m²

OFFICE WITH A VIEW - fantastisk utsikt över vackra Göteborg. Välkommen till kontorshotellet World Trade Center Göteborg!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 26 m²
Adress Mässans gata 10
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 5-7
Ingår i hyra Bland annat: reception & designade mötesrum
Objektsnummer 41912440

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Går du i kontorstankar? Välkommen till World Trade Center Göteborg. Kontorshotellet som låter dig inspireras i moderna och genomtänkta lokaler med häpnadsväckande utsikt över vårt underbara Göteborg. Vila ögonen över vackra Liseberg, eller varför inte Göteborg citys takåsar? Hos oss har du möjlighet att välja båda delar. Fantastisk vy under både sommar och vinterhalvåret. Vi erbjuder kontor med utsikt i varierade storlekar.

Utsikten i kombination med närhet till populära restauranger, kollektivtrafik och butiker gör det lätt att gilla läget. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Omgivning

Centralt beläget vid Korsvägen och Liseberg. Precis utanför porten finner du trevliga butiker och restauranger, perfekta för affärslunchen.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med Korsvägen som närmsta hållplats.

Parkering

Ja

Övrigt

I hyran ingår bemannad reception, el, värme, wifi och städning samt 24 timmar/månad att nyttja i våra designade mötesrum. Du har också tillgång till våra lunchrum och lounger samt blir inbjuden till våra populära nätverksträffar och events.

Varmt välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen