Butikslokal, Lundavägen 14, Värnhem, Malmö

  • 80 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 10 000 - 18 333 kr/mån

Utmärkt lokal för tatuerings- eller skönhetsverksamhet på vältrafikerad gata.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 80 m²
Adress Lundavägen 14
Område Värnhem
Kommun Malmö kommun
Byggår 2008
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942651
Områdeshyra 10 000 - 18 333 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fräsch butik utmed Lundavägen. Butiken erbjuder stora skyltfönster utmed vältrafikerad gata, wc/dusch, pentry och en kontorsdel.
Lokalen har grått klinker och vitmålade väggar samt vitt undertak med belysning. Utmärkt lokal för tatuerings- eller skönhetsverksamhet.

ej lämplig för livsmedelsbutik, café.

Omgivning

I Värnhem har du ett centralt och bra läge, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget och intilliggande Östervärns pågatågsstation tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne. De flesta hus är byggda under tjugotalet, men här finns också nyare lägenheter från slutet av 1970-talet samt 2000-talet.

Kommunikationer

Från Värnhemstorget går direktbussar till bland annat Lund och Helsingborg. Många av Malmös stadsbussar stannar också här. Det är nära till pågatågsstationen vid Östervärn, där det går tåg till hela Skåne, och Centralen. Från Värnhemstorget kör du rakt ut på motorvägen mot norr, vilket är idealiskt för pendlare och andra som använder bilen mycket. Det korta avståndet till innerstaden gör att det går utmärkt att promenera och cykla till stora delar av stan.

Parkering

Möjlighet att stanna till utanför butiken samt närhet till parkeringshus.

Service

Vid Värnhemstorget finns all tänkbar service, som mataffär, småbutiker, träningscenter, restauranger, kaféer, apotek, vårdcentral och ibland även torghandel.

Övrigt

I samband med att Malmö växte österut, byggdes Värnhemstorget under 1920-talet. Redan tidigt blev platsen en av Malmös viktigaste trafikplatser - här stannade såväl bussar som spårvagnar. Då, liksom nu, fanns här kiosk, terminal och flera hållplatser. Värnhemstorget fräschades upp rejält 1999. Våra fastigheter i Värnhem är byggda i början av 1920-talet samt i slutet av 1970-talet.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen