Lagerlokal, Ljungadalsgatan 17, Växjö

  • 194 m²

Mindre lager som i dagsläget är en råyta som ger möjlighet att påverkan anpassningen av lokalen för t.ex showroom.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 194 m²
Adress Ljungadalsgatan 17
Kommun Växjö kommun
Objektsnummer 41876979
Bifogade filer

Beskrivning

Nu har vi möjligheten att erbjuda en lagerlokal om 194 kvm på Sjöuddens industriområde. I dagsläget är lokalen en råyta och fastighetsägaren kommer att utrusta den med en ny port, belysning, toalett och pentry. Stora möjligheter för vår framtida hyresgäst att vara med och påverka och anpassa lokalen efter behov. Lokalen lämpar sig som lager, showroom eller annan typ av liknande verksamhet. OBS ej bilverkstad! Varmt välkomna att höra av er för mer information!

Omgivning

Lokalen har ett centralt läge mitt i Växjö, nära kommunikationer och övrig service

Kommunikationer

Det centrala läget i Småland gör det enkelt att ta sig till Växjö. Tåget har bra förbindelser till och från Stockholm, Göteborg och Malmö. Flygplatsen ligger bara 8 km från Växjö centrum och har dagliga avgångar till Stockholm. Flygbussen tar dig enkelt och bekvämt fram till centrum och alla större hotell. Och Köpenhamn har aldrig varit så nära – bara 2 timmar och en Öresundsbro bort!

Service

Växjö har stort upplevelseutbud när det gäller kultur, idrott, handel och nöjen. Att bo och leva här innebär att kunna välja mellan stad och landsbygd, sjönära eller skogsnära, lägenhet eller hus. Växjö utvecklar konceptet Sjöstaden och drar nytta av närheten till de många sjöarna, viktiga ur både upplevelse- och boendeperspektiv. Växjö har närmare 80 000 invånare och är en expanderande universitetsstad med många små och medelstora företag inom en mängd olika branscher.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen