Kontor, Lindhagensgatan 120, Kristineberg, Stockholm

  • 1 525 m²
  • 292 292 - 476 563 kr/mån

Otroligt väldisponerad lokal i välkända Lindhagenshuset med öppna kontorslandskap mixat med moderna konferensrum. Lokalen har ett naturligt ljusinsläpp från flera väderstreck och gott om fönster. Lokalen genomsyras av stilrena materialval och mycket ljus och rymd. Fin pentry- och pausyta. Rymlig lasthiss finns i lokalen. Stor terrass i västläge som passar perfekt för att samla kollegorna för lunch, kaffe eller en AW. Goda parkeringsmöjligheter med parkeringsgarage i fastigheten. Kontakta oss för...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 525 m²
Adress Lindhagensgatan 120
Område Kristineberg
Objektsnummer 41923032
Områdeshyra 292 292 - 476 563 kr/mån
2 300 - 3 750 kr/m²/år

Beskrivning

Otroligt väldisponerad lokal i välkända Lindhagenshuset med öppna kontorslandskap mixat med moderna konferensrum. Lokalen har ett naturligt ljusinsläpp från flera väderstreck och gott om fönster. Lokalen genomsyras av stilrena materialval och mycket ljus och rymd. Fin pentry- och pausyta. Rymlig lasthiss finns i lokalen. Stor terrass i västläge som passar perfekt för att samla kollegorna för lunch, kaffe eller en AW. Goda parkeringsmöjligheter med parkeringsgarage i fastigheten. Kontakta oss för mer information samt visningsförfrågan.

Omgivning

Västra Kungsholmen och Stadshagen är ett starkt tillväxtområde både kommersiellt och på den privata bomarknaden. Helt klart ett av centrala Stockholms mest attraktiva lägen. På senare år har utbudet här i området ökat explosionsartat och det finns många anledningar till att både bostadsområdena och de kommersiella verksamheterna trivs. Goda kommunikationer, restauranger, stort serviceutbud och Hornsbergs strand inpå knuten. Här bor ca 40 000 personer och 43 000 har sin arbetsplats här. Västra Kungsholmen är ett hett kontorsområde med flera stora bolag etablerade, bl.a. Electrolux, Fazer, Skandia, Preem, Visma och Securitas.

Service

Gym, Nordic Wellness finns i fastigheten. I huset finns den största livsmedelsbutiken i Stockholm innerstad; ICA MAXI. Även ett stort utbud av service i form av: Apotek, Systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterhandel och Espresso House. Bra utbud av lunchställen, så som Panini, Pong och Tastory.


Bilder på lokalen