Kontor, Limhamnsvägen 110, Syd, Malmö

  • 612 m²

Kreativt, inspirerande kontor i gamla Bindgarnsfabriken på Limhamn


Lokaltyp Kontor
Total yta 612 m²
Adress Limhamnsvägen 110
Område Syd
Publicerad 2023-09-27
Kommun Malmö kommun
Byggår 1897
Objektsnummer 41958851

Beskrivning

Utmed Limhamnsvägen på gränsen mellan Limhamn och Malmö, på cykelavstånd (ca 15 min) längs med havet från Malmö C ligger den gamla Bindgarnsfabriken med anor från 1897. Här kan det moderna kontoret inspireras av klassisk industriarkitektur med öppen planlösning och generös takhöjd. Läget på Limhamn är utmärkt med all tänkbar service i närheten. Rekreationsområden på Limhamnsfältet, golfbana, badstrand, småbåtshamn, livsmedelsbutik, gym etc. Gamla Limhamns utbud av trevliga lunch- och kvarterskrogar når man på ca 10 minuters promenad.

Lokalen fördelar sig över ca 612 kvm i två plan vilka sammanbinds med en centralt placerad spiraltrappa i anslutning till entrén där det också är öppet upp till nock med full takhöjd. Här finns flera mötesrum och ett antal kontorsrum, men merparten av ytan är öppen planlösning. Här finns ett stort öppet kök och fyra toaletter. Gott om förvarings- och förrådsutrymmen. Här finns den rätta känslan med tegelväggar, slipade plankgolv, fantastiskt ljusinsläpp från takfönster och synliga installationer i kombination med bevarade detaljer som ex en gammal travers i taket. I övrigt är lokalerna fullt moderniserade med klimat och teknik som ett modernt företag ställer på sina lokaler.

I lokalen finns ett fullgott skalskydd med automatiska jalusier för fönster i kombination med den stora ståldörren som man stänger framför det glasade entrépartiet när det är dags att gå hem för kvällen.

Fiber finns.

Gott om parkering på fastigheten i direkt anslutning till lokalen.

Lokalerna är tillgängliga omgående eller enligt ök.

Ring Nils idag för att boka tid för visning!
0709-753434


Karta
Visa på kartan: