Kontor, Lilla Waterloogatan 8, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 122 400 - 204 000 kr/mån
Klövern Friskvård (31 m) Restaurang (42 m) Shopping (106 m) Bilservice (203 m) Bränslestation (216 m) Kommunikation (241 m)

Kontor med möjligheternas innegård

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 816 m²
Adress Lilla Waterloogatan 8
Område Göteborg
Objektsnr 41868793
Lokalguidens estimerade områdeshyra
122 400 - 204 000 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Kontorshuset blir tre våningar högt och erbjuder lediga ytor för kontor eller utställning. Lokalerna är helt nybyggda med ett modernt och trivsamt arbetsklimat. Ytorna anpassas och skräddarsys efter dig som hyresgäst där ni kan välja både planlösning och material. Inflyttning kan ske efter sommaren 2017.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Slakthusområde och har ett strategiskt läge i Gamlestaden med direkt anslutning till det nya planerade resecentrumet vid Gamlestadstorget och trafikleden E45. I nära anslutning till Slakthusområdet ligger Nya Kulan som är SKFs före detta fabriksområde. Även detta områden planeras att bilda en levande och trygg stadsmiljö med både verksamheter såsom handel, hotell, kontor och bostäder. Gamlestaden har historiskt sett haft stor påverkan på Göteborg som industristad, det är ett område som av tradition dominterats av industriell verksamhet med bland annat SKF:s fabriksområde och textilindustrin Gamlestadens Fabriker.

Kommunikationer

I direkt anslutning till lokalerna byggs ett nytt resecentrum för både buss och spårvagn med direkt kommunikation till centralstationen i Göteborg, restid ca 5 min. Från fastigheten når du också med enkelhet de stora lederna i vilket väderstreck du önskar och det finns gott om parkering intill fastigheten.

Service

I området finns all service, handel, caféer och restauranger. Slakthusområdet ligger nära Gamlestadstorget och Nya Kulan där det finns ett stort utbud av bland annat restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker, bankkontor samt post.

Uthyrare & kontaktpersoner

Lilla Waterloogatan 8, Gamlestaden

Kontor/showroom med blandad planlösning. Flera WC samt RWC m...

Visad

Lilla Waterloogatan 8, Göteborg

Nyproducerade kontor i Slakthusområdet

Visad

Lilla Waterloogatan 10, Gamlestaden

Nyproducerade ytor för kontor eller utställning. Lokalerna a...

Visad