Kontor, Lilla Bommen 6, Centrum, Göteborg

  • 1 - 10 m²
  • 32 - 324 kr/mån

Fokusera på ditt företag och arbeta effektivt i ett av Göteborgs mest attraktiva affärsområden. Lilla Bommen ligger i stadskärnan med ett stenkast från havet. Coworkingplatser från 389:- per månad.Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen för att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får: Gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Göteborg Lilla Bommen och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI. Gratis kaffe/te. Full service. Och...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 - 10 m²
Adress Lilla Bommen 6
Område Centrum
Hiss Ja
Objektsnummer 41860066
Hyra 32 - 324 kr/mån
389 kr/m²/år

Beskrivning

Fokusera på ditt företag och arbeta effektivt i ett av Göteborgs mest attraktiva affärsområden. Lilla Bommen ligger i stadskärnan med ett stenkast från havet. Coworkingplatser från 389:- per månad.

Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen för att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får: Gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Göteborg Lilla Bommen och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI. Gratis kaffe/te. Full service. Och du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center.

Planlösning

Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

http://www.regus.se/workspace/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-lilla-bommen?utm_source=lokalguidenSE&utm_medium=portal


Bilder på lokalen