Kontor, Liljeholmsvägen 14, Liljeholmen, Stockholm

  • 470 m²
  • Enligt överenskommelse

Stilren kontorslokal med nyrenoverade ytskikt och utsikt över Liljeholmsstranden. Högt belägen i fastigheten med generöst ljusinsläpp under hela dagen


Lokaltyp Kontor
Total yta 470 m²
Adress Liljeholmsvägen 14
Område Liljeholmen
Publicerad 2023-11-10
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41940645
Bifogade filer

Beskrivning

Nu ges möjlighet att hyra denna välplanerade kontorslokal med sjönära läge i Liljeholmen. Som hyresgäst har du möjlighet att anpassa lokalen utefter er verksamhet och med sitt läge högt upp i fastigheten har lokalen ett vackert ljusinsläpp under hela dagen. Några meter från entrén ligger den grönskande innergården perfekt för utelunch på sommarhalvåret. Varmgarage med biltvättsmöjlighet samt eget gym erbjuds i fastigheten. Här sitter du med goda grannar som bl.a. H&M bankgirot och Egencia.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters avstånd. Man kan även smidigt ta en promenad över Liljeholmsbron till Hornstull.

Kommunikationer

Kort promenad till T-banans röda linje som tar dig till Slussen på 6 minuter. Här finns även tvärbanan som tar
dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Planlösning

Kontorslokalen innefattar två större ytor som är anpassade för öppet kontorslandskap samt tre konferens- och mötesrum. Ett trivsamt kök med gott om sittplatser. Två WC en dusch och ett större aktivitetsrum som går att göra om till två mötesrum.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter finns i varmgarage, kallgarage och utomhus. Möjlighet till biltvätt i varmgarage finns.

Service

I området kring Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger samt Liljeholmens Galleria med ett 90-tal butiker och restauranger. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. På anda sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns även Friskis & Svettis.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen