Kontor, Landsvägen 50 A, Sundbyberg, Sundbyberg

AMF Fastigheter Restaurang (6 m) Friskvård (30 m) Bank (32 m) Shopping (100 m) Kemtvätt (107 m) Kommunikation (145 m) Uttagsautomat (160 m) Bilservice (209 m) Parkering (327 m) Postkontor (680 m) Bränslestation (958 m) Grönområde (1164 m)

Mitt i centrala Sundbyberg med alla kommunikationer och service utanför dörren.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 875 m²
Adress Landsvägen 50 A
Område Sundbyberg
Våning 2
Objektsnr 41845910
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Du blickar ut över tågstationen, Solna Business Park och Landsvägen. Den fina ljusgården binder samman och ger en öppen känsla till hela huset. Lokalen är lätt att anpassa efter behov, det finns ett trevligt pentry med tillhörande öppna ytor för tillfälliga och spontana möten. Eftersom det finns tre entréer är det enkelt att avgränsa lokalen i interna och externa delar.
I huset finns två restauranger, bank, gym, bil- och cykelparkering samt ett gemensamt omklädnings- och duschrum. Under 2016 öppnar ett stort parkeringsgarage i närheten. Fastigheten är miljöcertifierad med miljöbyggnad Silver.

Omgivning

Sundbyberg ligger bara några minuter från Stockholm city. Här hittar du småstadskänsla och storstadspuls på samma plats. Du sitter centralt med utmärkta kommunikationer, men kan ändå njuta av enkelhet och närhet. I husets gatuplan finns restauranger och service och en fint utformad entré med växter och sittplatser. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Kommunikationer

Sundbyberg är en knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik. Tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn trafikerar stationen dygnet runt. Även regionaltågen mot Västerås, vissa fjärrtåg och ett flertal busslinjer stannar här. Med bil når man snabbt E4 via påfart från Frösundaleden eller E18 via påfart från Rissneleden. Även närheten till Arlanda och Bromma flygplats gör området attraktivt. Utanför huset finns gång- och cykelvägar som tar dig till och från Stockholms city, Kista och Solna.

Service

Centrala Sundbyberg har ett brett utbud av service som täcker in de flesta behov. I närområdet ligger mer än 100-talet butiker och ett Åhlensvaruhus. I Signalfabriken strax bredvid finns trevliga restauranger, inrednings- och modebutiker, hotell och bibliotek. Inom några minuter finns även Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Övrigt

AMF Fastigheter ser livet mellan husen. Vi är fastighetsbolaget som utvecklar stadsrum där människor vill vara. Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. För oss handlar det inte om hus utan om människor. Därför har varje fastighet ett eget driftsteam som dagligen finns på plats för ett nära samarbete med dig som hyresgäst.

Högklintavägen 9, Sundbyberg

Kontorslokal på 161 kvm i Sundbyberg. Dagens planlösning inn...

Visad

Svetsarvägen 10, Solna Business Park

Fantastiskt fin hörnlokal med högt i tak i bästa läge mitt p...

Visad