Kontor, Lästmakargatan 10, Norrmalm, Stockholm

  • 69 m²
  • 28 175 - 38 525 kr/mån

Yteffektiv lokal centralt belägen invid Stureplan!


Lokaltyp Kontor
Total yta 69 m²
Adress Lästmakargatan 10
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41905277
Områdeshyra 28 175 - 38 525 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lästmakargatan 10 i samma vackra fastighet som välkända Balance City finns denna trevliga lokal om 69 kvm nu att hyra. Till vänster om entrén finns två rum i fil, ett stort mötesrum och ett arbetsrum för fyra personer samt ett mindre pentry med plats för bord och pausyta. - Vacker fastighet - Centralt belägen på lugn gata intill Stureplan - Gott om fönster med naturligt ljusinsläpp - Väldisponerad med zon-indelning - Möjlighet att ta över färdigmöblerad - Populära Balance gym i fastigheten

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt i händelsernas centrum med gångavstånd till Stockholms bästa adresser - Stureplan, Mood Stockholm, Hötorget och T-centralen. Bättre plats är det svårt att hitta.

Det finns många omskrivningar av ordet mittpunkt. När det gäller våra lokaler på Lästmakargatan skulle man vilja använda samtliga floskler - mitt i smeten, i hjärtat av pulsen, så nära stadskärnan du kan komma.

Här sitter du i ett nybyggt hus, i en miniatyrskyskrapa som ligger mitt bland allt det som Stureplan har att erbjuda - Sveriges största utbud av lunchrestauranger, caféer och butiker. Och du behöver inte gilla rosa skjortor och backslick för att jobba här. Det är ganska trevligt att bara betrakta allt och alla.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Östermalmstorg, Hötorget och T-centralen finns inom gångavstånd.

Många busslinjer stannar strax utanför, exempelvis Buss 1 (Stora Essingen-Frihamnen) samt buss 56 (Hornsberg-Hakberget).

Råkar du bo ute i skärgården väntar båtarna på dig i Nybrokajen alldeles intill.

Planlösning

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler.
Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor!

Fin liten lokal på tredje våningen som idag är indelad i tre rum samt pentry. Lokalen går att öppna upp till större rumsenheter om så önskas.

Service

Ett obegränsat serviceutbud på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan: restauranger, shopping, gym och caféer. Stureplan ligger ett stenkast från porten. Lunchställen av stor variation finns i närområdet. Gymmet Balance finns i huset.

Frågan är snarare vad man inte kan göra. Vägg i vägg med Stureplan, vilket förmedlar det du egentligen redan vet: att du är fullständigt omringad av lunchrestauranger, affärer, med mera. Att det kryllar av gym med alla möjliga varianter av pass - allt mellan laseryoga och afrodans - säger sig självt.

Gymmet Balance finns till och med i huset! Lyx-, husmans- och vegorestaurangerna är obegränsade. Butikerna varierar från Nathalie Schuterman och Lagerhaus. Det man kanske glömmer är att hela Djurgården med sin grönska och havsluft ligger och väntar på den som har joggingskor.