Kontor, Kyrkogatan 36, Inom Vallgraven, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 39 333 - 64 900 kr/mån
Colliers International AB Shopping (2 m) Friskvård (22 m) Bank (23 m) Restaurang (44 m) Kommunikation (110 m) Uttagsautomat (147 m) Postkontor (290 m) Kemtvätt (310 m) Parkering (315 m) Grönområde (424 m)

Inom Vallgraven i hjärtat av Göteborg erbjuds nu en unik kontorslokal om 236 kvm. Den här lokalen söker en hyresgäst som uppskattar lokalens charm som präglas av en bevarad äldre stil med fräscha ytskikt. Du välkomnas av en trevlig entré/lounge med öppen spis (ej eldningsbar) och balkong som leder vidare till tre stora i fil mot Kyrkogatan, ytterligare 2-3 mindre kontorsrum samt ett stort kök. Planlösningen är öppen och lämpar sig även som showroom om behov skulle finnas! Här sitter ni med stads...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 236 m²
Adress Kyrkogatan 36
Område Inom Vallgraven
Objektsnr 41833945
Lokalguidens estimerade områdeshyra
39 333 - 64 900 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Inom Vallgraven i hjärtat av Göteborg erbjuds nu en unik kontorslokal om 236 kvm. Den här lokalen söker en hyresgäst som uppskattar lokalens charm som präglas av en bevarad äldre stil med fräscha ytskikt. Du välkomnas av en trevlig entré/lounge med öppen spis (ej eldningsbar) och balkong som leder vidare till tre stora i fil mot Kyrkogatan, ytterligare 2-3 mindre kontorsrum samt ett stort kök. Planlösningen är öppen och lämpar sig även som showroom om behov skulle finnas! Här sitter ni med stadspulsen alldeles runt hörnet med stort utbud av restauranger, butiker och annan service!

Omgivning

Inom Vallgraven har du närhet till både grönområde som Bältesspännarparken och Trädgårdsföreningen, men också närhet till vatten likväl mysiga butiker och stora Nordstan, NK och Arkaden Galleria. Här finns gott om lunchställen och restauranger och mötesplatser för en AW med kontoret.

Kommunikationer

Goda buss- och spårvagnsförbindelser. Domkyrkan är närmsta hållplats. En kort promenad bort nås Centralstationen och Nordstan som erbjuder tåg och expressbussar. Perfekt för pendlare!

Planlösning

Blandad.

Parkering

P-hus Kungsgaraget

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Kyrkogatan 17, Centrum

Välkommen till denna fina kontorslokal med toppläge mitt i c...

Visad

Kyrkogatan 17, Inom Vallgraven

Fantastisk kontorslokal med bästa cityläge om 389kvm. Lokale...

Visad

Kyrkogatan 17, Inom Vallgraven

Kontorslokal på 389 kvm belägen på plan 4 (entresol på plan ...

Visad

Drottninggatan 29, Inom Vallgraven

Nu erbjuds en kontorslokal om 83 kvm mitt i centrala Götebor...

Visad