Kontor, Kyrkogatan 36, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 236 m²
  • 64 900 - 82 600 kr/mån

Inom Vallgraven i hjärtat av Göteborg erbjuds nu en unik kontorslokal om 236 kvm. Den här lokalen söker en hyresgäst som uppskattar lokalens charm som präglas av en bevarad äldre stil med fräscha ytskikt. Du välkomnas av en trevlig entré/lounge med öppen spis (ej eldningsbar) och balkong som leder vidare till tre stora i fil mot Kyrkogatan, ytterligare 2-3 mindre kontorsrum samt ett stort kök. Planlösningen är öppen och lämpar sig även som showroom om behov skulle finnas! Här sitter ni med stads...


Lokaltyp Kontor
Total yta 236 m²
Adress Kyrkogatan 36
Område Inom Vallgraven
Objektsnummer 41833945
Områdeshyra 64 900 - 82 600 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

Inom Vallgraven i hjärtat av Göteborg erbjuds nu en unik kontorslokal om 236 kvm. Den här lokalen söker en hyresgäst som uppskattar lokalens charm som präglas av en bevarad äldre stil med fräscha ytskikt. Du välkomnas av en trevlig entré/lounge med öppen spis (ej eldningsbar) och balkong som leder vidare till tre stora i fil mot Kyrkogatan, ytterligare 2-3 mindre kontorsrum samt ett stort kök. Planlösningen är öppen och lämpar sig även som showroom om behov skulle finnas! Här sitter ni med stadspulsen alldeles runt hörnet med stort utbud av restauranger, butiker och annan service!

Omgivning

Inom Vallgraven har du närhet till både grönområde som Bältesspännarparken och Trädgårdsföreningen, men också närhet till vatten likväl mysiga butiker och stora Nordstan, NK och Arkaden Galleria. Här finns gott om lunchställen och restauranger och mötesplatser för en AW med kontoret.

Kommunikationer

Goda buss- och spårvagnsförbindelser. Domkyrkan är närmsta hållplats. En kort promenad bort nås Centralstationen och Nordstan som erbjuder tåg och expressbussar. Perfekt för pendlare!

Planlösning

Blandad.

Parkering

P-hus Kungsgaraget

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!