Kontor, Kyrkogatan 20-22, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 84 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 23 100 - 29 400 kr/mån

Mysig kontorslokal med lägenhetskänsla finns nu ledigt för det mindre företaget! Grymt läge mitt i city!


Lokaltyp Kontor
Total yta 84 m²
Adress Kyrkogatan 20-22
Område Inom Vallgraven
Byggår 1813
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41833510
Områdeshyra 23 100 - 29 400 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en lokal om 84 kvm beläget på våning 2 med entré via fastighetens mysiga innergård. Lokalen har öppen planlösning och är charmig med riktig lägenhetskänsla! Lokalen rymmer en hall, pentry, toalett, loungeyta och ett stort öppet kontorsrum för ca 8 arbetsplatser. Huset ligger i direkt anslutning till Domkyrkans buss- och spårvagnshållplats och det är lätt att parkera sin cykel utanför entrén. I huset sitter alla möjliga typer av företag och i botten ligger butiken Rum21 och den populära restaurangen Hello Monkey goes Italian.

Omgivning

Fastigheten ligger utmed Kungsgatans shoppingstråk som har en stor variation av butiker, restauranger och service. I närheten finns också Magasinsgatan och Vallgatan med en mängd olika caféer och lunchrestauranger samt butiker. För den aktiva finns flera träningsanläggningar i närheten så som Friskis & Svettis, Nordic Wellness, Fysiken och Fitness24seven.

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots.

Planlösning

Öppen.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City.

• Parkeringshuset i Nordstan

• Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7

• P

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen