Kontor, Kvartsgatan 3, STENVRETEN, Enköping

  • 292 m²

Fastigheten ligger på Kvartsgatan, i ett av Enköpings mest expansiva områden, nära motorvägen och kommunikationer. I området finns flera stora företag och myndigheter, såsom Försvarmakten, Swedol, Opus och Oriola. Lokalerna är fördelade på två våningsplan och rymmer kontor, personalutrymmen och lager. De två portarna längst bort på bilden tillhör lokalerna. Möjlighet finns till reserverade platser på inhägnat område. Den totala lagerytan är 195 m2 där takhöjden till största delen är ca 6 m. Kon...


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Övrig lokal / Logistiklokal
Total yta 292 m²
Adress Kvartsgatan 3
Område STENVRETEN
Kommun Enköpings kommun
Objektsnummer 41914077

Beskrivning

Fastigheten ligger på Kvartsgatan, i ett av Enköpings mest expansiva områden, nära motorvägen och kommunikationer. I området finns flera stora företag och myndigheter, såsom Försvarmakten, Swedol, Opus och Oriola.

Lokalerna är fördelade på två våningsplan och rymmer kontor, personalutrymmen och lager. De två portarna längst bort på bilden tillhör lokalerna. Möjlighet finns till reserverade platser på inhägnat område. Den totala lagerytan är 195 m2 där takhöjden till största delen är ca 6 m. Kontorsytan är idag och övrig yta 43 m2, men möjlighet finns att hyra ytterligare kontorsyta. Lokalerna kan anpassas efter behov om så önskas.


Karta
Visa på kartan: