Butikslokal, Kurödsvägen 22, Uddevalla, Uddevalla

  • 866 m²
  • Enligt överenskommelse.

866 kvm butik/showroom/lager på Kurödsindustriområde i Uddevalla med skyltläge längst RV 44


Lokaltyper Butikslokal / Utställning / mässa / Kontor / Lagerlokal
Total yta 866 m²
Adress Kurödsvägen 22
Område Uddevalla
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41908729

Beskrivning

Här har vi en butik/affärslokal på 866 m² i mycket fint skick, med stora möjligheter och med ett attraktivt centralt läge på Kuröds Industriområde, (TOOLS fd lokal).
En stor, fin, ljus, rymlig och öppen lokal där det finns allt som kan behövas till att driva en butik/affärsrörelse. Butik, lager, flera kontor, konferensrum, personalrum med kök, omklädningsrum och wc/dusch.
Butiksytan är 575 m².
Kontor, personal och lageryta är 291 m².
I lokalerna finns fiber, larm, överfallslarm samt komplett standard utrustning för affärsverksamhet.
Mycket bra in- och utlastnings möjligheter.
Fastigheten erbjuder en unik entré med bra skyltläge och en välkomnande yta.
Lokalen har bästa tänkbara läge på Kuröd som är ett industriområde med stark tillväxt. Med sitt centrala läge och närhet är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher.
Kommunikationer till fastigheten är goda med sin närhet och tillgänglighet till Riksväg 44 där det varje dag passerar ca 20.000 fordon.
Utmärkt möjlighet till bra skyltläge/exponering mot RV 44.
Hållplatser för kollektivtrafiken med bra förbindelser, finns i nära anslutning till fastigheten och även gång och cykelvägar.
Stora parkeringsmöjligheter för dina besökare och dig direkt utanför fastigheten i anslutning till entrén. Det finns ett 40-tal parkeringsplatser.

Omgivning

Kuröd är ett industriområde i Uddevalla med stark tillväxt. Med sitt centrala läge och närhet är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher.

Kommunikationer

Kommunikationer till fastigheten är goda med sin närhet och tillgänglighet till Riksväg 44 där det varje dag passerar ca 20.000 fordon.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter på fastigheten

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen