Kontor, Kungstorget, Centrum, Helsingborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 43 333 - 54 167 kr/mån
Wihlborgs Fastigheter AB Restaurang (33 m) Shopping (57 m) Friskvård (79 m) Uttagsautomat (86 m) Bank (90 m) Parkering (196 m) Kommunikation (2265 m)

Lokal med utsikt över staden och sundet

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 650 m²
Adress Kungstorget
Område Centrum
Objektsnr 41893447
Lokalguidens estimerade områdeshyra
43 333 - 54 167 kr/mån
800 - 1 000 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I den andra etappen av ombyggnaden ger vi Knutpunkten ytterligare ett lyft, med bland annat en ny fasad och ytterligare nya, moderna kontorsytor. Cirka 3 000 kvm nya kontorsytor för företag som värderar att finnas på bästa kommunikationsläge, mitt i city. De nya kontoren erbjuder er ljus och luftig miljö med en fantastisk utsikt över stadskärnan och Öresund. Våningsplanen präglas av en generös, öppen och varierad miljö och kan anpassas efter olika företags behov och arbetssätt

Kommunikationer

Helsingborgs absolut mest centrala läge med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) i fastigheten. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering, både korttid och långtid. Det finns även bilpool i fastigheten. Hyresgäster i fastigheten har även tillgång till ett låst cykelgarage med omklädningsrum och dusch.

Parkering

Buss

Service

Här finns alla citys fördelar med ett stort utbud av lunchställen, kaféer, banker, och möjlighet till shopping i någon av Helsingborgs många butiker.

Övrigt

Knutpunkten är Helsingborgs främsta nav och mötesplats – mitt i city och med utsikt över sundet. Varje dag strömmar 40 000 personer genom Knutpunkten, den största kommunikationsnoden i nordvästra Skåne. Här finns också kontor för en lång rad företag. 2014 påbörjades en om- och tillbyggnad som nu är klar - vi har byggt 7 7000 kvadratmeter nya kontor ovanpå den befintliga byggnaden. Nu planerar vi för etapp 2 av ombyggnaden där Knutpunkten ska få en ny fasad mot Kungstorget, ett nytt restaurangtorg och nya kontorsytor.