Kontor, Kungstorget, Centrum, Helsingborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 81 250 - 135 417 kr/mån
Wihlborgs Fastigheter AB Restaurang (33 m) Shopping (57 m) Friskvård (79 m) Uttagsautomat (86 m) Bank (90 m) Parkering (196 m) Kommunikation (2265 m)

Lokal med utsikt över staden och sundet

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 650 m²
Adress Kungstorget
Område Centrum
Objektsnr 41893447
Lokalguidens estimerade områdeshyra
81 250 - 135 417 kr/mån
1 500 - 2 500 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

I den andra etappen av ombyggnaden ger vi Knutpunkten ytterligare ett lyft, med bland annat en ny fasad och ytterligare nya, moderna kontorsytor. Cirka 3 000 kvm nya kontorsytor för företag som värderar att finnas på bästa kommunikationsläge, mitt i city. De nya kontoren erbjuder er ljus och luftig miljö med en fantastisk utsikt över stadskärnan och Öresund. Våningsplanen präglas av en generös, öppen och varierad miljö och kan anpassas efter olika företags behov och arbetssätt

Parkering

Buss

Service

Här finns alla citys fördelar med ett stort utbud av lunchställen, kaféer, banker, och möjlighet till shopping i någon av Helsingborgs många butiker.

Övrigt

Knutpunkten är Helsingborgs främsta nav och mötesplats – mitt i city och med utsikt över sundet. Varje dag strömmar 40 000 personer genom Knutpunkten, den största kommunikationsnoden i nordvästra Skåne. Här finns också kontor för en lång rad företag. 2014 påbörjades en om- och tillbyggnad som nu är klar - vi har byggt 7 7000 kvadratmeter nya kontor ovanpå den befintliga byggnaden. Nu planerar vi för etapp 2 av ombyggnaden där Knutpunkten ska få en ny fasad mot Kungstorget, ett nytt restaurangtorg och nya kontorsytor.

Kungstorget, Centrum

Kontor i andra etappen av Knutpunkten

Visad

Kungstorget 8, Centrum

Nya kontorsytor i Knutpunkten

Visad

Järnvägsgatan 10A, Centrum

Kontorshotell på Knutpunkten

Visad

Järnvägsgatan 7, Centrum

Rymligt kontor i centrum med utsikt över sundet

Visad