Butikslokal, Kungsportsavenyn 25, Lorensberg, Göteborg

  • 700 m²
  • 58 333 - 233 333 kr/mån

Ett enastående tillfälle att etablera en butik på 655 kvm på Kungsportsavenyn 25 i den lokal som tidigare disponerats av Lindex! Detta är från början en gammal biograf så vi ser gärna att den nya hyresgästen vill ta bort nuvarande undertak och utnyttja den extra höga takhöjden. Detta kommer att vara en ren råyta där ni får möjlighet att designa lokalen helt efter era önskemål och företagets profil och naturligtvis är det stora skyltfönster ut mot den breda trottoaren. Butiken kommer att vara...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 700 m²
Adress Kungsportsavenyn 25
Område Lorensberg
Objektsnummer 41839317
Områdeshyra 58 333 - 233 333 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Ett enastående tillfälle att etablera en butik på 655 kvm på Kungsportsavenyn 25 i den lokal som tidigare disponerats av Lindex!

Detta är från början en gammal biograf så vi ser gärna att den nya hyresgästen vill ta bort nuvarande undertak och utnyttja den extra höga takhöjden. Detta kommer att vara en ren råyta där ni får möjlighet att designa lokalen helt efter era önskemål och företagets profil och naturligtvis är det stora skyltfönster ut mot den breda trottoaren.

Butiken kommer att vara tillgänglig under Q3 2017 och kan säkert slå upp portarna till julhandeln.

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!Bilder på lokalen