Butikslokal, Kungsgatan 54, UMEÅ, Umeå

  • 30 - 500 m²

MVG Gallerian mitt i centrala Umeå.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 30 - 500 m²
Adress Kungsgatan 54
Område UMEÅ
Objektsnummer 41919327
Bifogade filer

Beskrivning

Med utmärkt läge längst med gågatan och med torget som närmsta granne finns MVG Gallerian med butiker, caféer och restauranger i fyra plan. Diös kan erbjuda er en butikslokal där ni har möjlighet att skapa en inspirerande miljö för just din verksamt inom mode, skönhet, inredning eller liknande.

Omgivning

MVG Gallerian ligger med toppenläge mitt i centrala Umeå med närhet till bra kommunikationer och all övrig service som centrum erbjuder.

Kommunikationer

Några minuter promenad till Vasaplan där alla stadsbussar passerar. 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer.

Service

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar.

Övrigt

ÖVRIGT:

MVG Gallerian har något för alla och erbjuder en blandning av butiker, caféer och restauranger i 4 plan och finns mitt i Umeå centrum på Kungsgatan mellan Renmarkstorget och Rådhustorget. På nedre plan finns Akademibokhandeln och Kjell&Co. På entréplan finns bl a Carlings, McDonalds, Kicks, Apoteket och Coop. En trappa upp ligger bl a Gina Tricot, Tonka bistro café, Hemtex, Kappahl, Smarteyes, Nollnitti och Wayne´s Coffee. Högst upp i huset huserar Clas Ohlson. En bra blandning av butiker för alla åldrar och alla intressen.


Bilder på lokalen