Kontor, Kungsgatan 47 A, Uppsala, Uppsala

  • 98 m²
  • 8 983 - 16 333 kr/mån

Modernt kontor i nyrenoverad fastighet Nu finns det möjlighet att hyra en totalrenoverad kontorslokal på 98 kvm belägen i Uppsalas levande stadsmiljö. Fastigheten har charmen kvar från sekelskiftetmen är totalrenoverad med nya kontors- och butikslokaler och putsad fasad. Kontoret har ingång från Kungsgatan 47A men fönstrena vetter ut mot Vaksalagatan. Lokalen har till större delen ett öppet kontorslandskap, ett konferensrum, lunchrum med pentry och toalett. Det centrala läget är optimalt fö...


Lokaltyp Kontor
Total yta 98 m²
Adress Kungsgatan 47 A
Område Uppsala
Objektsnummer 41922628
Områdeshyra 8 983 - 16 333 kr/mån
1 100 - 2 000 kr/m²/år

Beskrivning

Modernt kontor i nyrenoverad fastighet


Nu finns det möjlighet att hyra en totalrenoverad kontorslokal på 98 kvm belägen i Uppsalas levande stadsmiljö. Fastigheten har charmen kvar från sekelskiftet men är totalrenoverad med nya kontors- och butikslokaler och putsad fasad.

Kontoret har ingång från Kungsgatan 47A men fönstrena vetter ut mot Vaksalagatan. Lokalen har till större delen ett öppet kontorslandskap, ett konferensrum, lunchrum med pentry och toalett.

Det centrala läget är optimalt för både den bilburne och för den som åker kollektivt. All önskvärd service finns i omkringliggande kvarter. Ett stenkast bort ligger Dragarbrunnsgatan med ett stort utbud av all tänkbar service såsom restauranger, caféer, livs-medelsaffär, butiker, gym samt bankkontor.


Karta