Kontor / Lager, Kungsängsgatan 29, Uppsala

  • 141 m²

Kontorslokal renoverad till toppstandard i en fastighet med mycket karaktär Kontorslokal renoverad till toppstandard i en fastighet med mycket karaktär


Lokaltyp Kontor / Lager
Total yta 141 m²
Adress Kungsängsgatan 29
Objektsnummer 41920510

Beskrivning

Representativ kontorslokal i en äldre fastighet där kontoret renoverats till hög kontorsstandard utifrån dagens krav. Lokalens planlösning möjliggör en blandning av kontorsrum samt öppna arbetsytor. Disponeringen av lokalen är flexibel och det finns möjlighet till flera konferensrum. Lokalen är iordningsälld med textilgolv, glaspartier och glasväggar av hög standard, synliga installationer, kylbafflar, samt ett pentry av hög standard.

Omgivning

Fastigheten ligger i nära anslutning till Uppsalas gågata som erbjuder ett utmärkt serviceutbud. I området finns flertalet butiker, gym, restauranger, caféer, parkeringshus samt det serviceutbud som efterfrågas i en stadskärna.

Kommunikationer

Med endast 300 meters promenad till Uppsala Centralstation/ Resecentrum är det svårt att hitta ett mer centralt kontor. Fastighetens placering ger utmärkta förutsättningar för att er personal kan resa till kontoret med såväl cykel, bil samt kommunalt. Uppsala Centralstation är ett kommunikationsnav för såväl buss som tågtrafiken. Till Stockholm tar det endast ca 40 minuter med pendeltåget. Pendeltåget stannar också vid Arlanda och tar ca 15 minuter.


Bilder på lokalen