Kontor, Kryptongatan 20, Åbro Industriområde, Mölndal

  • 116 m²
  • 8 700 kr/mån

Kontor för det mindre företaget mitt i Åbro


Lokaltyp Kontor
Total yta 116 m²
Adress Kryptongatan 20
Område Åbro Industriområde
Kommun Mölndals kommun
Objektsnummer 41858208
Hyra 8 700 kr/mån
900 kr/m²/år

Beskrivning

Ljust kontor på plan 3 utan hiss. Blandad planlösning, med möjlighet till stor öppen yta.

Omgivning

Åbro industriområde ligger i Mölndal strax söder om Göteborg - ett lugnt, naturnära men ändå centralt indutriområde med skogen på ena sidan och E6:an på den andra. Mölndals stad har precis som de flesta andra industrikommuner genomgått en kraftfull omvandling. För åtskilliga hundra år sedan fanns många kvarnar i möllornas dal; Mölndal. Idag är kvarnarna borta men vi bidrar på annat sätt till utvecklingen av den högteknologiska sektorn i Göteborgsregionen. Flera av de mest forskningsintensiva företagen finns i Mölndals stad. Mölndals företagsklimat rankas bland de bästa i Sverige. Vid den senaste mätningen kom vi på 12:e plats, bäst i Göteborgsregionen enligt företagen själva

Kommunikationer

Buss kör i närområdet och Mölndals centrum med Mölndals Knutpunlt ligger ca. 2 km bort, där finns pendeltåg mot Göteborg och Kungsbacka, spårvagnstrafik mot Göteborg och busstrafik åt alla riktningar.

Service

I området finns flera restauranger, och i Mölndals centrum samt Kållered köpstad som ligger ca. 5 km söderut finns restauranger, shopping, banker m.m.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen