Lagerlokal, Krusegatan 21, Sege industriområde, Malmö

  • 470 m²
  • 19 583 - 31 333 kr/mån

Rymligt varmlager i markplan och med tillhörande kontorsytor med pentry och klinkergolv. Lokalen består [...]


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 470 m²
Adress Krusegatan 21
Område Sege industriområde
Objektsnummer 41909843
Områdeshyra 19 583 - 31 333 kr/mån
500 - 800 kr/m²/år

Beskrivning

Rymligt varmlager i markplan och med tillhörande kontorsytor med pentry och klinkergolv. Lokalen består av två kontorsdelar, varav den ena har en egen entré och tre kontorsrum samt wc. I anslutning till lagret finns den andra kontorsdelen med pentry, förråd samt wc, dusch och omklädningsrum. Portbredd ca 3.75 m och höjd ca 2,50 meter. Takhöjden i lagerdelen är ca 2.70 meter. Yta lagerdel ca 300 kvm. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning

Med ypperligt skyltläge i ett av Malmös mest aktiva områden är denna fastighet belägen. Placeringen är utmärkt mellan Segekarusellen och gamla Sydsvenskanfastigheten, parallellt med norra infarten till Malmö.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig för kommunikationer både in till Malmö centrum och ut från Malmö. I närheten finns anslutning till trafikleder samt busshållplats med flertalet busslinjer.

Parkering

Finns i anslutning till fastigheten.

Service

Med närhet till Malmö centrum finns ett mycket stort utbud av service och restauranger. Inom området i den gamla Sydsvenskanfastigheten finns en nyöppnad lunchrestaurang.


Bilder på lokalen