Kontor, Krossgatan 18, VÄLLINGBY / VINSTA, Vinsta

  • 2 972 m²

Industriellt kontor med lager


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 972 m²
Adress Krossgatan 18
Område VÄLLINGBY / VINSTA
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41874999

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Vinsta och detta industriella kontor med lagerytor, lasthiss och högt i tak. Ytorna är fördelade på flera våningar där varje plan är om ca 1450 kvm. Det finns möjlighet att dela av varje våningsplan på hälften vilket ger en yta om ca 700 kvm. Lasthissar går från två olika lastbryggor och det finns tre trapphus i varje våningsplan. Golvet har bra bärighet. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Vinsta är ett av de mest intressanta och snabbast växande områdena i nordvästra Stockholm. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av kontorsfastigheter , handel, lättare industri samt bostadsbebyggelse. Stadsdelen har över 63 000 invånare och ett flertal nya bostäder är under produktion i området.På och avfart till Förbifart Stockholm byggs i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Det finns goda förbindelser och kommunikationer med både tunnelbana och bussar. Tunnelbanestationen Johannelund ligger ca 400 m från fastigheten.

Planlösning

Öppna och flexibla ytor som kan användas till både lager och kontor. Lasthiss från gemensam lastbrygga.

Parkering

Flertalet parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Service

Det finns flera populära lunchrestauranger samt matbutiker i anslutning till fastigheten

Övrigt

Fastigheten är strategiskt belägen vid infarten till Vinsta företagsområde i Vällingby invid COOP-stormarknad samt Willys. Fastigheten har ett mycket bra skyltläge mot viktiga genomfartsleder. Det finns en lunchrestaurang i fastigheten och gott om parkeringsmöjligheter.Bilder på lokalen