Kontor, Kronborgsgränd 7, KISTA, Kista

  • 1 437 m²

Anpassas efter hyresgästen. Lämplig både för rumsindelad eller öppen planlösning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 437 m²
Adress Kronborgsgränd 7
Område KISTA
Objektsnummer 41925310
Bifogade filer

Beskrivning

Kontoret om 1437 kvm på våning 3 i Kista Front anpassas efter önskemål från ny hyresgäst vilket gör att det finns stora möjligheter att påverka utformningen. Kontoret lämpar sig väl både för en öppen planlösning och en mer rumsindelad lösning. Stora fönsterytor och högt i tak ger en ljus och rymlig känsla.

I ljusgården på entréplan finns flera affärsstödjande funktioner: ett café med lättare lunchalternativ och catering samt en öppen mötesplats som ofta nyttjas av företagen i området för spontana möten. Här finns även en reception, en mötes- och konferensanläggning samt ytor för event och mindre mässaktiviteter.

Läget är perfekt med promenadavstånd till restauranger, shopping och service i Kista galleria där även tunnelbanan ligger.

Omgivning

Kronborgsgränd/Ärvinge, som är placerat vid entrén till Kista, är en småskalig och lågbebyggd trädgårdsstad. Här har Atrium Ljungberg skapat ett unikt område där blandade former av boende integreras med arbetsplatser, restauranger och närservice. 500 meter bort ligger Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Kommunikationer

Kronborgsgränd ligger 500 meter från tunnelbanestationen Kista samt flertalet busslinjer till bland annat Sundbyberg, Bromma, Mörby centrum, Vällingby och Sollentuna. Strax utanför porten går Flygbussarna till Bromma och Arlanda. 1 500 meter till pendeltågstationen Helenelund där tåg mot Arlanda, Stockholm C, Märsta och Södertälje går. Bilburna har direktaccess till E18 och E4.

Parkering

Ca 1100 parkeringsplatser i området fördelat på markparkering, varmgarage, och kallgarage. Besöksparkering finns.

Service

I samma fastighet ligger Ärvinge Matsal, en uppskattad lunchrestaurang samt Middlepoint café och konferens och en närbutik. Kista galleria med butiker, restauranger, Sats gym m.m ligger på cirka 5 minuters promenad.


Bilder på lokalen